📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chyba zaczęli im puszczać filmiki z Brazylii, gdzie tamtejsza policja strzela mniej, a skuteczniej, bo zabrakło na filmie wielu wystrzałów. Wystarczyły 2 strzały, mimo, że dużo nie brakowało aby sami oberwali.
A murzyn zachował się jak klasyczne ścierwo z kryminalnymi zachowaniami w trakcie zatrzymania, tu zaskoczenia nie ma.
A murzyn zachował się jak klasyczne ścierwo z kryminalnymi zachowaniami w trakcie zatrzymania, tu zaskoczenia nie ma.
Mam kumpla który się jąka i czasem zacina, ale jak klnie, to jeszcze nie słyszałam żeby się choć raz zająknął
outsidethebox86 napisał/a:
pie pie pie pie pierdolisz...Mam kumpla który się jąka i czasem zacina, ale jak klnie, to jeszcze nie słyszałam żeby się choć raz zająknął
Halman napisał/a:
pie pie pie pie pierdolisz...
Możesz się śmiać. Któregoś razu gadał przez telefon i hajs mu się na koncie kończył. Ziomek po drugiej stronie się rozgadał na maxa, a kumpel chciał mu powiedzieć, że musi kończyć ale się zaciął. W końcu udało mu się odpalić i mówi tak: ko ko kończę, bo mi się ka ka kasa ko ko kończy na ko ko koncie KURWA!!!
Humor sytuacyjny, śmieszniejszy gdy jest się obecnym w danej chwili, nie kiedy się o nim opowiada.
Rozjebie napisał/a:
Ej, czy w 1:06 ten drugi mówi "can you finish it/ him please?"
Tak, ale chyba chodzi o zalozenie kajdankow a nie egzekucja
Rozjebie napisał/a:
To mówi murzyn ''Can you finish me please?'' Czyli zapytał czy może go dobić.
Rozjebie napisał/a:
to samo pomyślałem Zapytał tak napewno, ale jak kolega wyżej napisał pewnie chodziło o kajdanki chociaż chuj wie
Udało mu się to samobójstwo czy nie?
Polska policja powinna się uczyć od nich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów