18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
mianas 2020-12-05, 9:16 5
Pięknie .... odstrzelony....
Zgłoś
Rebeliant 2020-12-05, 9:34 36
Chyba zaczęli im puszczać filmiki z Brazylii, gdzie tamtejsza policja strzela mniej, a skuteczniej, bo zabrakło na filmie wielu wystrzałów. Wystarczyły 2 strzały, mimo, że dużo nie brakowało aby sami oberwali.

A murzyn zachował się jak klasyczne ścierwo z kryminalnymi zachowaniami w trakcie zatrzymania, tu zaskoczenia nie ma.
Zgłoś
banerr 2020-12-05, 10:16 8
Za odstrzelonego czarnucha zawsze piwo.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-12-05, 10:38 6
Mam kumpla który się jąka i czasem zacina, ale jak klnie, to jeszcze nie słyszałam żeby się choć raz zająknął
Zgłoś
Halman 2020-12-05, 10:47 5
outsidethebox86 napisał/a:

Mam kumpla który się jąka i czasem zacina, ale jak klnie, to jeszcze nie słyszałam żeby się choć raz zająknął

pie pie pie pie pierdolisz...
Zgłoś
outsidethebox86 2020-12-05, 11:03 3
Halman napisał/a:

pie pie pie pie pierdolisz...

Możesz się śmiać. Któregoś razu gadał przez telefon i hajs mu się na koncie kończył. Ziomek po drugiej stronie się rozgadał na maxa, a kumpel chciał mu powiedzieć, że musi kończyć ale się zaciął. W końcu udało mu się odpalić i mówi tak: ko ko kończę, bo mi się ka ka kasa ko ko kończy na ko ko koncie KURWA!!!

Humor sytuacyjny, śmieszniejszy gdy jest się obecnym w danej chwili, nie kiedy się o nim opowiada.
Zgłoś
Rozjebie 2020-12-05, 11:30 5
Ej, czy w 1:06 ten drugi mówi "can you finish it/ him please?"
Zgłoś
rawpanic 2020-12-05, 12:08 2
Rozjebie napisał/a:

Tak, ale chyba chodzi o zalozenie kajdankow a nie egzekucja

Zgłoś
Pralpunkt 2020-12-05, 12:36 2
Za odjebane czarnego zawsze piwko leci
Zgłoś
manolo 2020-12-05, 12:41 3
Rozjebie napisał/a:

To mówi murzyn ''Can you finish me please?'' Czyli zapytał czy może go dobić.
Zgłoś
razak 2020-12-05, 12:46 2
Rozjebie napisał/a:

to samo pomyślałem Zapytał tak napewno, ale jak kolega wyżej napisał pewnie chodziło o kajdanki chociaż chuj wie
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-12-05, 12:53 1
Udało mu się to samobójstwo czy nie?
Zgłoś
Jacanpacan 2020-12-05, 12:58
Polska policja powinna się uczyć od nich
Zgłoś
Andriu996 2020-12-05, 13:51
Za odjebanego czarnucha zawsze piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów