Ja dzisiaj miałem tak samo, jade jak nigdy nic aż tu nagle z naprzeciwka auto i jeb czołówka, normalnie tydzień w szpitalu leżałem pod kroplówką, i odrazu jak wyszedłem to podałem go do sądu o pedofilie bo niepełnoletni jestem a ten mi
[Jeśli chcesz przeczytać komentarz wykup usługę Sadistic VIP]
Błąd Ogólny
W tej chwili nie można wykonać tej czynności
ale wygląda mi na DZL HU77
IMHO zamiast wrzucać nagranie do internetów, lepiej złożyć nagranie na posterunku, może uratujesz tym komuś życie.
2. grzywna zalezna od dochodu. minimum ekwiwalent wartosci pojazdu
3. przymusowe obligatoryjne prace spoleczne przy myciu kurwa kibli na dworcach
ale u nas wymiar niesprawiedliwosci zazwyczaj umarza postepowanie lub kary sa smieszne to zawsze bedzie burdel w tym kraju
jak ktos nie ma grama wyobrazni, odrobiny odpowiedzialnosci i nie potrafi panowac nad sobą ani to nie powinien miec prawa jazdy.
takie zachowania trzeba piętnować, przysłowiowy łomot tu nic nie da.
1. zakaz prowadzenia pojazdów na 5lat, przy recydywie na zawsze
2. grzywna zalezna od dochodu. minimum ekwiwalent wartosci pojazdu
3. przymusowe obligatoryjne prace spoleczne przy myciu kurwa kibli na dworcach
ale u nas wymiar niesprawiedliwosci zazwyczaj umarza postepowanie lub kary sa smieszne to zawsze bedzie burdel w tym kraju
Nie pierdol, takiemu kutasowi jak na filmiku od razu belka w ryj i klucze wyjebać..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów