📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Azzurri napisał/a:
Pewnie nie jeden cwaniak próbuje tym pasem wjebać się na początek kolejki dla biedaków
Biedaki nie jeżdżą A4, tylko bocznymi
Dziki szeryf robi sobie reklamę wirusową.
A ja z innej beczki, kobietka musiała cofać a ja z uśmiechem na ustach chętnie wpuściłem
Sam korzystam z urządzenia A4Go, mimo, że mam osobówkę. Skrajnie lewy pas jest dla takich co go mają.
Reszta stoi w korku, czasem długo.
Ale z takim spierdoleniem umyslowym jak na filmiku jeszcze się nigdy nie spotkałem.
Reszta stoi w korku, czasem długo.
Ale z takim spierdoleniem umyslowym jak na filmiku jeszcze się nigdy nie spotkałem.
To była ćwikła w bmw? Dobrze widziałem?
Pomyśl sobie minę tego gościa w BMW jak blokuje typ pięknym autem pas i nagle się okazuje że ma 2 elementy do malowania plus lusterko
~Angel napisał/a:
Ten pas jest dla posiadających urządzenie a4 GO elektroniczny system opłat jak Viatol. Podjeżdżasz robi pik i ściąga kasę z konta urządzenia.
Sam korzystam z tego pasa - i nie trzeba mieć żadnych pojebanych urządzeń jak A4Go. A4Go to przeżytek - nie dość, że trzeba jakieś urządzenie mieć (i zapłacić za nie), doładowywać itp.
Wystarczy - intensywnie promowana od wakacji - zwykła aplikacja na telefon.
Kurwa 2 minuty instalowania i dopisania karty - i jedziesz jak król - a plebs stoi jak idioci. Tyle reklam wszędzie, nawet przy samej autostradzie, a plebs dalej stoi i narzeka.
W ogóle nie rozumiem tych debili, którzy nie korzystają z aplikacji autopay… A4Go jest dobre dla tych którzy bardzo dużo jeżdżą - bo jest rabat 10%.
Wiadomo: ślunsk nie tylko rodzą się takie bezmózgowce ale nawet dostają prawko.
Pinkne rzeczy w tym Stalinogrodzie
Pinkne rzeczy w tym Stalinogrodzie
Warto nadmienić że A4 Katowice Kraków to największe drogowe skurwysyństwo od upadku komuny. Autostrada droga jak skurwysyn a od poczatku w permanentnym remoncie. Czy komukolwiek, kiedykolwiek udało się nią przejechać bez zwężki na jeden pas czy remontów?
PieronJasnySzlag napisał/a:
Warto nadmienić że A4 Katowice Kraków to największe drogowe skurwysyństwo od upadku komuny. Autostrada droga jak skurwysyn a od poczatku w permanentnym remoncie. Czy komukolwiek, kiedykolwiek udało się nią przejechać bez zwężki na jeden pas czy remontów?
Na tym polega cały myk, żeby spierdolić z podatków i opłaty za używanie gruntów... Autostrada nigdy oficjalnie nie została oddana do użytku, dlatego ciągle są "remonty" znalazła się luka, napisana chwilę wcześniej.. Przypadek? Nie sądzę...
Tak jak tajność umowy i tak jak blokowanie (gangsterskimi metodami) budowy alternatywnych dróg konkurencyjnych z Krakowa na Śląsk (trasa przez Jaworzno). Ta A4 jeden wielki wał. W normalnym państwie za to powinny lecieć głowy i to dosownie.
I to jest właśnie przykład jak ludzie nie kumają nowych informacji. WYSTARCZY APLIKACJA. APLIKACJA. APLIKACJA WYSTARCZY. Wystarczy, że masz konto bankowe i na nim kasę i smartfona. Wpisujesz w google Amber Go no i "go" korek Cię nie obchodzi. Tylko tak samo jak ludzie nie patrzą na zanki tak samo na aoutstradzei byłem świadkiem jak się co chwila jeden z drugim pakował do tej bramki i musiał cofać. "ale jak to nie ma kasjerki?" No ja mam ubaw dopoki mi "pinda jedna", albo "przechuj wielki" nie wjedzie w moje auto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów