📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PieronJasnySzlag napisał/a:
Tak jak tajność umowy i tak jak blokowanie (gangsterskimi metodami) budowy alternatywnych dróg konkurencyjnych z Krakowa na Śląsk (trasa przez Jaworzno). Ta A4 jeden wielki wał. W normalnym państwie za to powinny lecieć głowy i to dosownie.
Wał to jest A2 Świecko-Konin. Mam 6 cylindrów w benzynie i taniej mi wychodzi paliwo niż opłata za ten odcinek.
Ma ktoś jeszcze wersję z nie zakrytą twarzą?
DMT napisał/a:
Na tym polega cały myk, żeby spierdolić z podatków i opłaty za używanie gruntów... Autostrada nigdy oficjalnie nie została oddana do użytku, dlatego ciągle są "remonty" znalazła się luka, napisana chwilę wcześniej.. Przypadek? Nie sądzę...
Jeszcze do tego klauzula w umie, że nie może być wybudowana droga konkurencyjna na tej trasie Kulczyk nie bez powodu był bogaty...
mygyry, śmiem twierdzić, że jest nadal, ale to tylko moje przypuszczenia.. Coś jak z samobójem pewnego dość znanego Austriaka...
no tak jest, cwaniaki cisną tym pasem a na koniec wbijają na pas do opłat bez A4 GO ja się już przyzwyczaiłem, że mnie blokują a mam GO ....
Codziennie przynajmniej 2 razy przejeżdżam na bramkach na Autostradzie A1 (Bursztynowa).
Z doświadczenia powiem, że trzeba uważać bo często jak stoi większa ilość aut do tej bramki gdzie nie trzeba płacić gotówką tylko Apką . Stoi przynajmniej JEDEN Janusz, który myśli ze jest jest mistrzem i tylko on wpadł ze stanie w krótszej kolejce a cała reszta frajerów stoi w kolejkach do innych. Oczywiście po podjechaniu do bramki okazuje sie ze nie może zapłacić bo nikogo nie tam nie ma i zaczyna się wycofywanie i wszystkich aut za nim ! Często trwa to 2x dłużej niż wyjeżdzajać w innych bramkach
Z doświadczenia powiem, że trzeba uważać bo często jak stoi większa ilość aut do tej bramki gdzie nie trzeba płacić gotówką tylko Apką . Stoi przynajmniej JEDEN Janusz, który myśli ze jest jest mistrzem i tylko on wpadł ze stanie w krótszej kolejce a cała reszta frajerów stoi w kolejkach do innych. Oczywiście po podjechaniu do bramki okazuje sie ze nie może zapłacić bo nikogo nie tam nie ma i zaczyna się wycofywanie i wszystkich aut za nim ! Często trwa to 2x dłużej niż wyjeżdzajać w innych bramkach
=CAMEL= napisał/a:
Gość wygląda jak "dziki trener"
Masz rację - Dziki już umieścił filmik, w którym przeprasza za swoje szeryfowanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów