inteligencją nie grzeszy, za to cebulą śmierdzi na kilometr
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tym z rejestracją LPU to powinni dawać co najwyżej prawo jazdy na hulajnogę i to też tylko po osiedlu i pod nadzorem taty
Mnie by się nie chciało marnować czasu.
Nawet gdyby ten kierunkowskaz włączył i racje miał po swojej stronie ,czy to jest powód żeby wyprzedzać i zwalniać po to aby wrzucić swoje 3 grosze.
Mnie by się nie chciało marnować czasu.
kiedyś miałem podobną sytuację, z tym że dogonił mnie lanos z wąsatym januszem w środku. Miał jakieś sapy do mnie,
wysiadłem z swojego auta z kluczem do kół ( zawsze wożę w schowku pod fotelem zamiast maczety ) .
Wąs mu pobladł wsiadł do dełu i pojechał w ch. Wybić zęby takim pedałom to mało...
wysiadłem z swojego auta z kluczem do kół ( zawsze wożę w schowku pod fotelem zamiast maczety ) .
Wąs mu pobladł wsiadł do dełu i pojechał w ch. Wybić zęby takim pedałom to mało...
up
Dokładnie, zrobić kopie filmu i pojechać na policję zgłosić niebezpieczne zachowanie.
Jak zapłaci mandat kutas z "karismy" to może nauczy sie jeździć.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Dokładnie, zrobić kopie filmu i pojechać na policję zgłosić niebezpieczne zachowanie.
Jak zapłaci mandat kutas z "karismy" to może nauczy sie jeździć.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
up
sorry jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd ale to nie jest mój materiał ja tylko to udostępniłem, pozdrawiam.
sorry jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd ale to nie jest mój materiał ja tylko to udostępniłem, pozdrawiam.
akcja od 0:52
było chuja zajebać,ja na takie okazje woże z sobą pałe jak zajebie to z łba nie ma co zbierać
ja pierdole to. Zawsze atakuje z drugiej, trzeciej lub nawet czwartej pozycji. Mam takie dopierdolenie że nawet nikt z przodu nie zareaguje. A jakby mnie taki ciołek zatrzymał to by na nim kwatki na drodze wyrosły.
ja jeżdżę BMW i jeszcze nikt mi nie zajechał drogi, co najwyżej ludzie mi mówią jaki mam ładny samochód a Tobie jakiś wiesiek z niewyjściową twarzą drogę zajeżdża... z czym do ludzi... ten synek niech najpierw abonament na twarzowe opłaci a potem niech robi takie akcje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów