Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może akurat będzie w tej grupie 0.05% i złapie syfa i sprawa sama sie rozwiąże z debilem...
Jedzie karetka to ustępuję jej a debil w aucie ma problem że jedzie 50 i karetka chce go wyprzedzać no po prostu oszołom. Miał dość miejsca żeby zjechać przed pierwszym zakrętem i nie robić problemów. A jego żona to też jakaś debilka, nie wie o co chodzi no normalnie patola. Takie są zasady a tu widać że ten debil w aucie niczym się nie przejmuje i prawie wypadek spowodował. Karetka jedzie na samych światłach ostrzegawczych bo jest noc a sygnał dźwiękowy włączyła jak do auta dojechała które nie chciało ustąpić pierwszeństwa.
Ma kamerkę, zachowuje się jak debil i ma pretensje że ktoś mu uwagę zwrócił.
Wypierdol prawko do Wisły jak je masz. Nie masz wiem, ale to wydrukuj sobie jakieś przykładowe z gógla i i tak wypierdol.
Zaraz zaraz zaraz zaraz... widzę tutaj zdania są podzielone więc ustalmy proszę wspólnie, kto jest debil.
Debilem jest ewidentnie kierowca karetki. W pizdu go na śmieciarkę, a nie z chorymi jeździć.
50 to sobie może jechać jak jest gdzie go wyprzedzić a jak nie to ma jechać normalnie jak człowiek.
Czyli ile ma jechac? W zabudowanym jest 50.
-00:58
Mute
Settings
tak kierowcy karetek nas najbardziej okradają wkurwe więcej dostają kasy za covid, normalnie im płacą jak kiedyś zakład pogrzebowy za umarlaki
Wypie**ol prawko do Wisły jak je masz. Nie masz wiem, ale to wydrukuj sobie jakieś przykładowe z gógla i i tak wypie**ol.
Obys inteligencie kiedyś w takiej karetce leżał, kiedy przed nia bedzie podobny debil cwaniakowal. Co mnie wkurwiaja takie bezmogi to szok.
to totalne prostaki i prymitywy,
pozostaje tylko że lepiej nie mieć świadomości kto przyjeżdza do wypadków,
jebać ich
Jakby karetka jechała na sygnałach do jego matki, sam spychałby innych z drogi. Gimbus i tyle, prawko z chipsów.
Obys inteligencie kiedyś w takiej karetce leżał, kiedy przed nia bedzie podobny debil cwaniakowal. Co mnie wkurwiaja takie bezmogi to szok.
Jesteście debilami. Jesteście pierdolnięci. W dodatku nieświadomi swoich ułomności. Wasi przodkowie powinni zginąć w Katyniu zamiast oficerów. Powinniscie robić za mięso armatnie w razie wojny -bo itak jesteście bezuzyteczni. Proponuję wolontariat jako sciana w crushtestach. Skad Was biorą? I wy macie prawo głosu w wyborach? No kurwa, ten kraj jest skazany na porażkę...
Jesteście debilami. Jesteście pie**olnięci.
Piekny ban sie zapowiada
Chyba daleko masz do rozumu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów