Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za co ban niby miałby być,
cyt.
"Wysłany: 2013-06-06 09:21:19 PW
Od dzisiaj wprowadzamy w życie nowe, zaostrzone formy kar, dla ludzi, którzy łamią nasz regulamin (w szczególności punkt 5.2) i działają tym samym na szkodę serwisu oraz jego użytkowników.
1) Kara za obrażanie użytkowników (również za kazanie im "wypie**alać" i podobne wyrażenia) wzrasta z ostrzeżenia o wartości 3 do ostrzeżenia wartości 5 (ewentualnie do 5, jeśli ktoś ma na koncie aktywne inne ostrzeżenia) i równa się automatycznie blokadzie pisania postów na 30 dni). Recydywa będzie nagradzana trwałą blokadą konta
Jedzie karetka to ustępuję jej a debil w aucie ma problem że jedzie 50 i karetka chce go wyprzedzać no po prostu oszołom. Miał dość miejsca żeby zjechać przed pierwszym zakrętem i nie robić problemów. A jego żona to też jakaś debilka, nie wie o co chodzi no normalnie patola. Takie są zasady a tu widać że ten debil w aucie niczym się nie przejmuje i prawie wypadek spowodował. Karetka jedzie na samych światłach ostrzegawczych bo jest noc a sygnał dźwiękowy włączyła jak do auta dojechała które nie chciało ustąpić pierwszeństwa.
Ma kamerkę, zachowuje się jak debil i ma pretensje że ktoś mu uwagę zwrócił.
Mam nadzieję, że chociaż Laysy smakowały?
Może zamiast wypowiadać się w sprawach o których nie masz pojęcia po prostu wrócisz tam gdzie Twoje miejsce czyli do kuchni?
Żeby pojazd był uznany za uprzywilejowany musi spełniać 3 warunki, jeżeli chociaż jednego z nich zabraknie to jest to tylko zwykły pojazd, który ma stosować się do wszystkich przepisów ruchu drogowego.
Co więcej sam miałem z nimi tragiczne wręcz wspomnienia - nie potrafili kurwa wenflonu założyć przez 20 min (PRZED WYJAZEM, NIE W TRAKCIE - żeby nie było)
Historii typu pavulon, handel "skórkami", gwałcenie i okradanie pacjentów to ja nawet nie poruszam...
Jak bonzo pluje na nich totalnie
Jakby karetka jechała na sygnałach do jego matki, sam spychałby innych z drogi. Gimbus i tyle, prawko z chipsów.
Panstrus napisał/a:Jakby karetka jechała na sygnałach do jego matki, sam spychałby innych z drogi. Gimbus i tyle, prawko z chipsów.
Ale z was zjeby genetyczne. Ale ok. macie po 12 lat wiec uja wiecie o przepisach drogowych...
a wiec tak ułomki.
pojazd uprzywilejowany :W artykule 2 w ustępie 38 możemy znaleźć definicję pojazdu uprzywilejowanego jako pojazdu wysyłającego sygnały świetlne w postaci niebieskich świateł błyskowych i jednocześnie sygnały dźwiękowe o zmiennym tonie, jadący z włączonymi światłami mijania lub drogowymi. Określenie to obejmuje również pojazdy jadące w kolumnie, na której początku i na końcu znajdują się pojazdy uprzywilejowane wysyłające dodatkowo sygnały świetlne w postaci czerwonego światła błyskowego.
Skoro jechał bez sygnałów i bez "kogutów" to nie jest pojazdem uprzywilejowanym, a z tego co widać na filmiku to nie jechał. Więc baranków zapraszam i do okulisty i na powtóny egzamin z prawa jazdy.
Ale z was zjeby genetyczne. Ale ok. macie po 12 lat wiec uja wiecie o przepisach drogowych...
a wiec tak ułomki.
pojazd uprzywilejowany :W artykule 2 w ustępie 38 możemy znaleźć definicję pojazdu uprzywilejowanego jako pojazdu wysyłającego sygnały świetlne w postaci niebieskich świateł błyskowych i jednocześnie sygnały dźwiękowe o zmiennym tonie, jadący z włączonymi światłami mijania lub drogowymi. Określenie to obejmuje również pojazdy jadące w kolumnie, na której początku i na końcu znajdują się pojazdy uprzywilejowane wysyłające dodatkowo sygnały świetlne w postaci czerwonego światła błyskowego.
Skoro jechał bez sygnałów i bez "kogutów" to nie jest pojazdem uprzywilejowanym, a z tego co widać na filmiku to nie jechał. Więc baranków zapraszam i do okulisty i na powtóny egzamin z prawa jazdy.
Zawsze bawia mnie takie uposledzone intelektualnie istoty
No i chuj, ze jest przepis. Zapamietaj sobie (najlepiej zapisz na czole i dupie malzonki, to chlopy z calego osiedla tez zapamietaja).
Widzisz spieszaca sie karetke, straz pozarna, policje, to wlacza ci sie tryb "chuj! zjade, moze musza!". I nie jest wazne czy kierowca to debil bez szkoly, cwaniak, idiota. To jest typ dzieki ktoremu jakies tam zycie zostalo, zostanie albo moze jest uratowane.
Poza tym masz fragment filmiku a nie caly, zatem nie pierdol.
Sami, kurwa znawcy przepisow ale terenie zabudowanym 100km/h zapierdalaja.
Jakby karetka jechała na sygnałach do jego matki, sam spychałby innych z drogi. Gimbus i tyle, prawko z chipsów.
Kurwa no debil... ŁeB z karetki włączył bomby i sygnały tylko temu, że chciał sobie wyprzedzić, a drugie imbecylu, że jak ma wezwanie to raczej się kurwa nie zatrzymuje żeby robić borute na drodzę. DeBiLU. kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów