Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Które to nissan? Jeden debil nie przepuszcza drugiego debila. Jak dl mnie to obaj na badania psychiatryczne
Ten czarny.
Jakich dwóch debili wy tam widzicie?
Debilem jest Nissan, który próbuje wyprzedzić kilkukrotnie w niedozwolony sposób na wąskiej uliczce jednopasmowej, między innymi chodnikiem, na pasach i powierzchnią wyłączoną z ruchu, a jadący przed nim mu to uniemożliwił.
Czy wy macie oczy w dupie?
Które to nissan? Jeden debil nie przepuszcza drugiego debila. Jak dl mnie to obaj na badania psychiatryczne
ten drugi który próbuje wyprzedzać, wygląda na Nissana Qashqaia jak np. ten:

jadący przed nim mu to uniemożliwił.
Więc uważasz że kierujący ktury ciągle zjeździ od krawędzi do krawędzi zmienia pasy ruchu bez użycia kierunkowskazów i umyślnie zajeżdżający drogę jest normalny ?
Nissan to ten czarny
@: też tu mieszkam i jest super, tylko z pracą lipa. Gdzie pracujesz, załatw robotę xd
Nie wiedziałem co Ci odpisać bo sam wtedy poszedłem po wypowiedzenie i niby jestem jeszcze zatrudniony 3 miesiące niecałe. Chodź nie muszę już chodzić do roboty i tak mi płacą. Ale przejdźmy do meritum. W niedzielę szukałem sobie na pracuj i tak od niechcenia aplikowałem do 6 miejsc. W poniedziałek już dzwoniło dwoje chętnych i dzisiaj miałem dwie rozmowy jedna po drugiej. Więc raczej nie ma problemu z robotą. Zależy czego szukasz. Ja jestem szefem wszystkich szefów więc o pracę nie trudno 🤣
Nie wiedziałem co Ci odpisać bo sam wtedy poszedłem po wypowiedzenie i niby jestem jeszcze zatrudniony 3 miesiące niecałe. Chodź nie muszę już chodzić do roboty i tak mi płacą. Ale przejdźmy do meritum. W niedzielę szukałem sobie na pracuj i tak od niechcenia aplikowałem do 6 miejsc. W poniedziałek już dzwoniło dwoje chętnych i dzisiaj miałem dwie rozmowy jedna po drugiej. Więc raczej nie ma problemu z robotą. Zależy czego szukasz. Ja jestem szefem wszystkich szefów więc o pracę nie trudno 🤣
Nie no mi się j🤬 nie chce na budowie za pół darmo, już po 30. Do biedronki też nie pójdę, ani żabki.
Pewnie na jakiś magazyn wrócę za 4100 .... :/
ja tam też nie szukam nie wiadomo czego. Żabki i inne biedronki też omijam bo to nie dla mnie. Ale np. Doradców szukają. Ja akurat wbiłem do sklepu z elektroniką. W białej koszuli będę zapi3rdalać jak Panisko 😀Nie no mi się j🤬 nie chce na budowie za pół darmo, już po 30. Do biedronki też nie pójdę, ani żabki.
Pewnie na jakiś magazyn wrócę za 4100 .... :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie