Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sześliwego nowego roku
WIEWIORa • 2016-01-01, 2:00
Nie mogę się już doczekać tych wszystkich nowych fotek z serii
'urwi rączki' i 'nagród Darwina w zabawie środkami pirotechnicznymi'.
Życzę wam sadole by było co oglądać za parę godzinek.
Zgłoś
Dzisiaj 2016-01-01, 2:04
dobra dobra... czekasz na baby z kutasami...
Zgłoś
marsel 2016-01-01, 3:24 1
zrij knuty
Zgłoś
myjek 2016-01-01, 10:25
@up

O co Ci chodzi?
Zgłoś
jbone 2016-01-01, 11:08
zazdrościsz ludziom że ich stać na petardy? ja kupiłem paczkę takich fajnych z różowym papierkiem.dają głośno po piździe.chce wykończyć staruchy z mojego bloku które mieszkają na parterze.zawsze krzywo patrzą jak idę po piwo.
Zgłoś
olives 2016-01-01, 11:27 17
Ja pierdole ale mam kaca!!!
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2016-01-01, 12:26
była słabo - jeden poparzył petardą twarzowe i brzuch i drugi co mu palca urwało

miej wyjebane a będzie Ci dane
Zgłoś
harrisson 2016-01-01, 13:00
ale jesteś frajerem, sylwester 2 w nocy a ty na internetach...
Zgłoś
ellsworth 2016-01-01, 16:24 4
jbone napisał/a:

zazdrościsz ludziom że ich stać na petardy? ja kupiłem paczkę takich fajnych z różowym papierkiem.dają głośno po piździe.chce wykończyć staruchy z mojego bloku które mieszkają na parterze.zawsze krzywo patrzą jak idę po piwo.

Jeżeli rozpatrujesz to w kategorii kosztów, to sam musisz być biedny jak mysz i ostatnie zaskórniaki puściłeś z dymem, bo normalny człowiek nie rezygnuje z fajerwerków dlatego, że go nie stać, tylko z innych powodów, których nawet nie rozumiesz. Potwierdza to słuszność powiedzenia: Czemuś biedny? Boś głupi.
Zgłoś
p................a 2016-01-01, 16:56
Urwirączki to zawsze efekt tworzenia samoróbek petard a idioci i fabrycznymi umieją się uszkodzić. Kto nie strzela, ten zgorzkniały dziad.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów