📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Auto ze szklanym silnikiem na naszych drogach by nie ujechało 10 metrów.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
dobra maszynka do masturbacji kobiet albo walenia konia jakby dobrze przerobić
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
przychodzisz sobie do domu, wrzucasz drewno do pieca, ktory napedza takie urzadzenie, ktore z kolei napedza generator, ktory dostarcza ci na biezaca energie oraz laduje akumulatory, ktore beda dostarczac energie kiedy juz sie drewno wypali. a ty tylko dolewasz wody =D
Christopher Paolini
O kurwa zahipnotyzowało mnie. Późne godziny robią swoje z bani...
O kurwa zahipnotyzowało mnie. Późne godziny robią swoje z bani...
no a z drugiej strony jest cybuch gdy szkło nabierze odpowiedniego dymu to potem wciągasz go do płuc i pełen chill całkiem dobre chociaż ja bardziej preferuje blanty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów