Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
I jak te pizdy mogły dostać prawa wyborcze? O opiece nad kaszojadami już nie wspomnę... Ja pierdolę, co za pół mózg. Mam nadzieję że nie sra pod siebie chociaż...
Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że bywają osoby np z wadą wzroku. I oczywiście można mieć bekę z czyjejś niepełnosprawności. Np braku nogi.
Ale pisanie tego ma poważnie, jak robi to spora część sadola świadczy albo o byciu debilem albo o prostactwie wyniesionym z domu
Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że bywają osoby np z wadą wzroku. I oczywiście można mieć bekę z czyjejś niepełnosprawności. Np braku nogi.
Ale pisanie tego ma poważnie, jak robi to spora część sadola świadczy albo o byciu debilem albo o prostactwie wyniesionym z domu
Jak ślepy albo choruje na brak kończyny to niech w domu siedzi bo jest duża szansa że prędzej czy później tutaj trafi
Te skośne chyba rzeczywiście są ślepe i nie widzą za wiele przez te szparki w miejscu oczu...
Ile już takich akcji było na Sadolu? Pewnie ponad 100, z czego praktycznie wszystkie u kitajców.
Niektórzy ludzie coś mają z widzeniem. U mnie w robocie zanim okleili folią drzwi obrotowe to średnio raz dziennie ktoś napierdalał z bani w szybę hartowaną bo ludzie jak pojebani szli przed siebie nie patrząc. Jeden typ tak przyjebał, że ochrona go zbierała z chodnika bo się znokautował. Mam gdzieś nagranie, ale nie mogę udostępnić
Jak ślepy albo choruje na brak kończyny to niech w domu siedzi bo jest duża szansa że prędzej czy później tutaj trafi
Ty rozumiem nie musisz jeszcze chodzić do pracy?
Ty rozumiem nie musisz jeszcze chodzić do pracy?
To chyba kiepsko u ciebie ze zrozumieniem, nie nauczyli cię jeszcze tego w szkole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów