📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tych dwóch ochroniarzy po chuj tam stoi. Taserów nie mają?> Praktycznie w każdym banku ochrona ma paralizator to go po tych gołych jajcach powinni poszczypać.
Poprawnosc polityczna zreszta to ing a mogl byc ich klientem oni maja inne podejscie za granica.
@ Up.Miskowiec
Skąd jesteś że wujek gogle za ciebie pisze??
Skąd jesteś że wujek gogle za ciebie pisze??
Ja po tym nagraniu zwolnił bym tych dwóch gości w mundurach bo ochraniarzami ich nazwać nie można. Chyba, że to prezes banku latał na golasa to im wybaczam
ale z niego dzikus
Dzień jak co dzień.
buczkog napisał/a:
Tych dwóch ochroniarzy po chuj tam stoi. Taserów nie mają?> Praktycznie w każdym banku ochrona ma paralizator to go po tych gołych jajcach powinni poszczypać.
a po co, jak golas i tak odpowie za swoje czyny? a że ty byś pewnie nie przepuścił okazji rzucenia się na gołego faceta, to inna sprawa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów