📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakim kurwa trzeba być debilem? Przychodzisz do takiego z ostrymi krancipsami a on mówi, że woli szklankę bo jest ostrzejsza.
Ponoć brązowe szkło lepiej wchodzi.... Nie wiem nie próbowałem i nie zamierzam ....
Osz kurwa !
Takie coś w ogóle da się przeżyć ?
Być może i można wysrać swoje jelita i żyć, pytanie jak długo?
Sądząc po akcencie, mógł dostać wybór, zeżresz szklankę, albo kulkę.
Sądząc po wyglądzie to raczej spragniony degustator, który za dyktę przyjął zakład, że najpierw opierdoli zagrychę.
Gdyby to byli moi pracownicy teraz już poza kamerą zdzieraliby papierem ściernym zaschnięty beton w mojej piwnicy z roboty którą spierdolił inny parobas ich pokroju. Jeszcze bym napluł im na łby podczas tego ścierania.
Syn_Milionera napisał/a:
Gdyby to byli moi pracownicy teraz już poza kamerą zdzieraliby papierem ściernym zaschnięty beton w mojej piwnicy z roboty którą spierdolił inny parobas ich pokroju. Jeszcze bym napluł im na łby podczas tego ścierania.
ale naszczęcie jestes zwykłym parobkiem i nigdy nikogo nie będziesz miał nad sobą
Starszy gość z którym kiedyś pracowałem przechwalał się że za komuny dla popisu szklanki zjadał i wygrywał zakłady. Teraz mu wierzę
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
ale naszczęcie jestes zwykłym parobkiem i nigdy nikogo nie będziesz miał nad sobą
Chciałeś napisać pod sobą.
Był gdzieś na hardzie filmik czy fotorelacja z sekcji kolesia który nawpierdalał się szkła czy tam gwoździ, ciekawie to wyglądało.
Jaka trzeba być spierdolina życiową żeby robić taki rzeczy. Mniej niż zero
Fajnie chrupie, ale może ktoś wyjaśnić jak on jest w stanie to przeżyć i się wysrać?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów