Tętnica poszła także elo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Tętnica poszła także elo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Właśnie dlatego istnieje coś takiego jak ubranie robocze nie zależnie czy jest gorąco czy nie
Hogger napisał/a:
Właśnie dlatego istnieje coś takiego jak ubranie robocze nie zależnie czy jest gorąco czy nie
duzo by pomogło... ale przynajmniej młoda wdówka miło by wspominała małżonka...
ja priedole jaki nie fart wyrazy współczucia dla szefa taka wielką szybe rozdupić
Ten co zginął trzymał w miarę prawidłowo, ten z tyłu zjebał sprawę... Gołe klaty przy takiej robocie pominę milczeniem.
Ale przeżył ?
Pewnie są kurtki robocze z jakimś włóknem co by pomogło , ale przy 30 stopniach pewnie udaru by człowiek dostał...
tazmandu napisał/a:
Przerażające jak z niego szybko krew wycieka.
a ciśnienie tętnicze coś ci mówi?
ubrania ubraniami, ale kurwa są uchwyty do tego, a tak 7 lat nieszczęścia teraz spadnie na rodzinę
Hahaha czytam komentarze i się śmieje kurtki stroje robocze... to że bez koszulek robią.., i chuj by mu to dało, a nawet jak tak to co w zbroi ma chodzić przy +30? Trzeba po prostu mieć co nieco wyobraźni i chodź odrobinę zdrowego rozsądku, niezależnie od tego jakie jest tam bhp xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów