Dziennikarz TVN-u popisuję się umiejętnościami aktorskimi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe jak wygląda....etem śmieszne i chuj
Jeśli pierwszą osobą, którą parodiował był nasz papież, to chuj mu w czoło. Szkoda, że na niemieckiego nic nie znalazł.
jaki NASZ papież ? Ja zadnego swojego papieża nie mam... Chodzi ci o tego co krył pedofili ??
qkis22 - Tobie chuj w czoło katolu.
Ja bardzo szanuję Karola Wojtyłę za to jakim był człowiekiem, a nie za to, że był szefem kościoła rzymsko katolickiego - prawdopodobnie najbardziej splamionej krwią i kłamstwem organizacji.
I nie widzę nic zdrożnego w parodiowaniu Wojtyły. Nie robił sobie z niego głupich żartów ani nie obrażał go.
Ja bardzo szanuję Karola Wojtyłę za to jakim był człowiekiem, a nie za to, że był szefem kościoła rzymsko katolickiego - prawdopodobnie najbardziej splamionej krwią i kłamstwem organizacji.
I nie widzę nic zdrożnego w parodiowaniu Wojtyły. Nie robił sobie z niego głupich żartów ani nie obrażał go.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up z tą organizacją to troszeczkę przesadziłeś. A robić sobie z Niego jaja to trochę niesmaczne. Przecież jest tyle innych osób z których można sie ponabijać.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Tak jakby Wojtyła nie byl czlowiekiem, tlyko wcieleniem jehovy i slowem o nim nie mozna nic powiedziec, jesli nie dotyczy to jego "swietosci". Gosc swietnie go udawal i nic zlego nie zrobil, jesli ktos by cos powiedzial moim glosem obrazilby mnie? No kurwa.
a jak tak sie chapiecie apropo papierze to zarobek na jego wizreunu jest sluszny zeby widbial na porcelanwych figorkach albo na koszulkach ??
@sergeantlipton zgadza się nie ma nic złego w parodiowaniu Wojtyły. Ale "najbardziej splamionej krwią"? tu raczej naszym "korańskim" braciom trzeba przyznać palmę pierwszeństwa.
@kowalik dokładnie o tego. Tego, który ruszył dupę i zrobił więcej dobrego niż miliard takich jak ty. I wcale nie krył pedofili jak myślisz ilu księży jest na świecie a ilu Papieży ? Może zacznę cię obwiniać za dziury w drogach, zamiast ruszyć dupsko to siedzisz, a tyle dziur do załatania.
@kowalik dokładnie o tego. Tego, który ruszył dupę i zrobił więcej dobrego niż miliard takich jak ty. I wcale nie krył pedofili jak myślisz ilu księży jest na świecie a ilu Papieży ? Może zacznę cię obwiniać za dziury w drogach, zamiast ruszyć dupsko to siedzisz, a tyle dziur do załatania.
@Rafal1757
A co kurwa święty jest,że nie można?
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
A co kurwa święty jest,że nie można?
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
ci wyzej dostali warny za obraze religijną, ateisci sie oburzyli hahaah
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów