I umierając we własnych łożach, za wiele lat, czy chcielibyście zamienić te wszystkie dni, od dziś do wtedy, za jedną szansę, jedną jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam wolności! Braveheart - William Wallace
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to właśnie lubię ! Stare czasy się przypominają. Radosny, niezmącony logiką wpierdol, przypadkowej osobie Pełen luz i wspaniała rozrywka. Polecam każdemu tą forme aktywności sportowej na świeżym powietrzu
Kibole Rangers'ów - już niżej sie nie da ....
PanKukuruźnik82 napisał/a:
I to właśnie lubię ! Stare czasy się przypominają. Radosny, niezmącony logiką wpierdol, przypadkowej osobie Pełen luz i wspaniała rozrywka. Polecam każdemu tą forme aktywności sportowej na świeżym powietrzu
Już chciałem Ciebie nazwać jakimś jebanym patusem, ale jednak wydaje mi się że to Ty byłeś tą przypadkową osobą.
Syf jak w cygańskiej dzielnicy
Tobiahus96 napisał/a:
ale jednak wydaje mi się że to Ty byłeś tą przypadkową osobą.
lubi to. Przypomina mu to czasy dzieciństwa i domu rodzinnego.
Najzabawniejsi są ci pizdowaci "chłopcy" z plecaczkami. Pełno tego gówna na mieście. Co oni kurwa, na wycieczkę w góry się wybierają?!
Ty kolorowy sukinsynu że bravehearta w takie ścierwo zestawiasz
Ten półmózg nawet z partyzanta nie umie dobrze zajebać.
Tobiahus96 napisał/a:
Już chciałem Ciebie nazwać jakimś j***nym patusem, ale jednak wydaje mi się że to Ty byłeś tą przypadkową osobą.
Nie mówię tu o tym pierwszym zjebie co napierdala z partyzanta, ten do utylizacji. Chodziło mi o resztę, co dołączała się spontanicznie i prała miedzy sobą bez powodu.
Piłka nożna przyciąga najgorsze męty. I Wyzwala najgorsze instynkty.
Przyciąga też chłopców lubiących pielęgnować swoje włosy.
Przyciąga też chłopców lubiących pielęgnować swoje włosy.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Nie mówię tu o tym pierwszym zjebie co napierdala z partyzanta, ten do utylizacji. Chodziło mi o resztę, co dołączała się spontanicznie i prała miedzy sobą bez powodu.
Logika godna miana Wojownika Ortalionu... Ja osobiście nie boje się z kimś napierdalać ale też nie popieram jak to mówisz " Radosny, niezmącony logiką wpierdol, przypadkowej osobie". Checz kogoś pobić to wypierdalasz na ring z jakimś godnym przeciwnikiem a nie randoma z ulicy który w 99% przypadków nie ma z Tobą szans.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów