📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niech tak z ciapatymi zaczną robić a nie biją po ryjach białe.
ja rozumiem żeby dać sobie po razie ale żeby tak się nad kimś znęcać. A ci internetowi napinacze, którzy nie widzą w tym nic złego to fajnie mają
O co chodzi z tą "wojowniczką z tramwaju"?
Wyruchał bym tą w szarych spodniach w dupala tylko co ona ma za naklejki na mordzie ?
Jeszcze rozumiem napierdalanie 2 człowieka bo stary ci wchodził do wanny a matka cię biła po mordzie metalowymi rzeczami ale nie rozumiem nagrywania tego i jeszcze wrzucenia tego na pewnie swojego fb to tak jakbyś zabił człowieka i wstawił to na fb jakim trzeba być głupim gównem.
Zapiąć tę napastującą analnie, aż nie wyjałowieje i się nauczy rozumu...a ktoś inny zazna nieco rozkoszy
Z tego co zrozumiałem, ta bita nazmyślała coś na temat tej w szarych spodniach i wykonała anonimowy telefon, że ojciec tamtej utrzymuje z nią stosunki seksualne, przez co dziewczyna i cała jej rodzina mieli jakieś ostre jazdy. Być może stąd to całe zgromadzenie i postawa dziewczyny oczekującej na wykonanie zasłużonej kary.
Cóż nie znamy motywów napastniczki . aż mi sie szkoda zrobiło tej rudawej , przytuliłbym
Pamiętam, że w podstawówce regularnie był jakieś bójki między chłopakami, a jak się dziewczyny pobiją to już ból dupy. Tylko jedna dziewczyna ją atakuje, więc mogłaby się bronić. Chamstwo byłoby wtedy gdyby kopały ją w kilka osób... Poza tym jeśli to prawda, że ta bita wykonała telefon, nakłamała i narobiła kłopotów napastniczce, to się szmacie należał cios szczęką w krawężnik, tak jak na filmiku z dawnych lat. Niezależnie czy to kobieta czy mężczyzna, nie lubię takich zjebanych kurew, które szkodzą za plecami, a w cztery oczy spierdalają w boczne uliczki.
Black271 napisał/a:
@up chcesz powiedzieć, że pedofilia lekiem na niesforne dzieci?
Swoją droga na wywalenie w głupią "gymbę" zasługuje i ta dziewucha i filmowiec amator...
Jaka pedofilia, przecież ona ma więcej jak 15 - można ruchać
ozarimielin napisał/a:
gdybys zostawił na niej jeden slad biały rycerzu to siedział byś w wiezieniu koledzy by cie chcieli pobić bo bijesz kobiety a kobiety to świetość a ona była by byzkarna nawet jak by zgwałciła twojego małego synka nawet jak by mu wepchała kij do dupy , bo kobiety są bezkarne ale t yjuż niejakby moją córkę jakaś szmata tak potraktowała to przekopałbym ją i jej ojca
pozdrownie dla frajerów co twierdza że kobiet się nie bije oby to spotkało wasze córeczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów