📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
patologia jest niestety wszędzie..... więc u rudych też...
jakby moją córkę jakaś szmata tak potraktowała to przekopałbym ją i jej ojca
Pierdolona znieczulica, zaloze sie ze kilka doroslych osob obserwuje z okien.
Nie lubię jak sie ktoś wyżywa nad słabszymi gdybym tam był i to widział to wyjebałbym jej ciosa na brodę nie patrząc że to kurwa dziewczyna
Tylko ja mam ochotę zgwałcić napastniczkę? Swoją drogą nieźle po niemiecku nawijają na szkockich ulicach.
@up chcesz powiedzieć, że pedofilia lekiem na niesforne dzieci?
Swoją droga na wywalenie w głupią "gymbę" zasługuje i ta dziewucha i filmowiec amator...
Swoją droga na wywalenie w głupią "gymbę" zasługuje i ta dziewucha i filmowiec amator...
Takie są tylko mocne w grupie. Polecam złapać taką jak będzie sama. Nagle zacznie szczać pod siebie bo nie ma publiki i ewentualnej pomocy.
Dowód ma, pozew do sądu pewnie już napisany i odszkodowanie będzie takie, że napastniczka będzie musiała dawać dupy przez 40 lat żeby się wypłacić
Nattsjel napisał/a:
zgnoiła ją, smutne, ale ja tam widze że działa solo a nie w grupieTakie są tylko mocne w grupie. Polecam złapać taką jak będzie sama. Nagle zacznie szczać pod siebie bo nie ma publiki i ewentualnej pomocy.
Tafariel napisał/a:
Dowód ma, pozew do sądu pewnie już napisany i odszkodowanie będzie takie, że napastniczka będzie musiała dawać dupy przez 40 lat żeby się wypłacić
tyś jest bosky czy z tego centrum monitorowania?
Też mnie kiedyś tak dziewczyny gnębiły.. ale przyszedł czas ,że szkoła się skończyła wszyscy się rozeszli i już mnie nie gnębiły...
Nic tylko bym takiej kurwie zęby wyjebał i skończyły by się popisy
gaijin napisał/a:
Tylko ja mam ochotę zgwałcić napastniczkę?
Nie tylko, nie tylko
Black271 napisał/a:
@up chcesz powiedzieć, że pedofilia lekiem na niesforne dzieci?
Lekiem nie, ale straszakiem zajebistym
(pomijam że w tym przypadku określenie pedofilia to nadużycie - mahomet ruchał młodsze i dobrze było).
Mają tam tych muslimów od chuja tuż obok więc uważam ,że za karę powinni do takiej pojechać i zrobić anal gang bang rape maraton trwający nie mniej niż 24h.
By się kurwa później bały te młode kurwy zaczepiać słabszych.
A tak to czują się bezkarne bo publiczka jest która jeszcze podjudza.
Nie wiem co się dzieje ale faceci robią się mniej agresywni a baby kurwa coraz bardziej.
By się kurwa później bały te młode kurwy zaczepiać słabszych.
A tak to czują się bezkarne bo publiczka jest która jeszcze podjudza.
Nie wiem co się dzieje ale faceci robią się mniej agresywni a baby kurwa coraz bardziej.
grrronek napisał/a:
zgnoiła ją, smutne, ale ja tam widze że działa solo a nie w grupie
tyś jest bosky czy z tego centrum monitorowania?
To co byś zrobił? Też ją pobił? I skończyłoby się wyrokiem, a tak jak ma możliwość ukarać ją nie na chwilę ale na długie lata to chyba lepsza ta druga opcja W grupie nie działała ale jakakolwiek próba obrony skończyłaby się dołączeniem koleżanek. Co ty się wczoraj urodziłeś, żeby do takiego wniosku nie dojść?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów