a da się wjechać z drogi na posesję bez skręcania?
Owszem, np. wjazd na posesję może być na wprost, gdy droga biegnie po łuku.
Jak wyjaśnia rzecznik grodziskiej policji, kierująca pojazdem marki opel nie upewniła się, że może wykonać manewr skrętu w lewo i rozpoczęła go w momencie, kiedy wyprzedzał ją już kierowca pojazdu marki skoda.
Czyli baba. No i już wszystko jasne.
zwlaszcza z prawego pasa ?
pizdy nie znajo
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZe skody też debil, typowy kierowca dla tego auta. Octawia/focus/rapid te auta zrzeszają największych idiotow, wieśniaki ktorzy dostali służbowe auto i pierwszy raz w życiu jadą czymś lepszym niż matiz. Siedzi taki na autostradzie 2 m za zderzakiem przy 160 km/h i daje długimi, czekam na okazje zeby kiedyś napierdolić takiemu kmiotowi.
Wyprzedzający miał przerywana linie cały czas , ten gość co skręcał miał patrzeć w lusterka a nie chuj wie gdzie ... Fakt wyprzedzający miał za duża prędkość więc to jest jedyny dowód obciążający gościa który wyprzedzał . Pozdro
Na nagraniu nie widac czy ten skrecajacy miał właczony kierunkowskaz, jeśli miał właczony to wina wyłacznie zapierdającej pizdy, wyprzedzajacej na trzeciego.
Ale, nie to mnie w tym nagraniu zszokowało, tylko to co usłyszałem w radiu pod koniec nagrania. Co w tym Poznaniu sie odpiedala.
"Nie będe włączała kierunkowskazu bo przecież każdy we wsi wie, że ja tu mieszkam i skręcam do domu"
Bardziej "nie włączam kierunkowskazów bo kogo to jebie gdzie ja jadę"
Nine, ten, never sleep again.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów