18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
kwas79 2021-02-06, 15:07 1
kryzyspl napisał/a:

a da się wjechać z drogi na posesję bez skręcania?

Owszem, np. wjazd na posesję może być na wprost, gdy droga biegnie po łuku.
Zgłoś
banerr 2021-02-06, 15:21 6
htp napisał/a:

Jak wyjaśnia rzecznik grodziskiej policji, kierująca pojazdem marki opel nie upewniła się, że może wykonać manewr skrętu w lewo i rozpoczęła go w momencie, kiedy wyprzedzał ją już kierowca pojazdu marki skoda.

Czyli baba. No i już wszystko jasne.
Zgłoś
bloodwar 2021-02-06, 15:23 5
"Nie będe włączała kierunkowskazu bo przecież każdy we wsi wie, że ja tu mieszkam i skręcam do domu"

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-02-06, 15:34 1
Spotkanie dwóch debili - jeden zapierdala jak pojebany a drugi nie patrzy w lusterka.
Zgłoś
pajdaq 2021-02-06, 15:45 6
mogł szybciej jechac to by zdarzył
Zgłoś
Z................w 2021-02-06, 15:54 1
wina po obu stronach bo tak jest policji najwygodniej
Zgłoś
colo123 2021-02-06, 16:13 7
Wyprzedzający miał przerywana linie cały czas , ten gość co skręcał miał patrzeć w lusterka a nie chuj wie gdzie ... Fakt wyprzedzający miał za duża prędkość więc to jest jedyny dowód obciążający gościa który wyprzedzał . Pozdro

iksde
Zgłoś
pazuzu 2021-02-06, 16:24 9
Ale tu kurwa sami eksperci, ilu z was skręcając w lewo patrzy w lusterka? Założę się że nikt
Zgłoś
Recydywista 2021-02-06, 16:36
pazuzu napisał/a:

Ale tu kurwa sami eksperci, ilu z was skręcając w lewo patrzy w lusterka? Założę się że nikt

zwlaszcza z prawego pasa ?
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-02-06, 16:40
Recydywista napisał/a:

zwlaszcza z prawego pasa ?

pizdy nie znajo

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Doherty 2021-02-06, 16:44 1
Pies jebał skręcającego tłumoka, ale jeszcze bardziej pies jebał zapierdalającego szeryfa, bo takich, co stanowią zagrożenie dla innych nie trawie bardziej.
Zgłoś
Pees4 2021-02-06, 17:00 8
Skręcający to debil bez dwóch zdań, jeszcze takie ujebane auto że nie było szans zobaczyć kierunkowskazu.

Ze skody też debil, typowy kierowca dla tego auta. Octawia/focus/rapid te auta zrzeszają największych idiotow, wieśniaki ktorzy dostali służbowe auto i pierwszy raz w życiu jadą czymś lepszym niż matiz. Siedzi taki na autostradzie 2 m za zderzakiem przy 160 km/h i daje długimi, czekam na okazje zeby kiedyś napierdolić takiemu kmiotowi.
Zgłoś
ququa 2021-02-06, 17:13 4
colo123 napisał/a:

Wyprzedzający miał przerywana linie cały czas , ten gość co skręcał miał patrzeć w lusterka a nie chuj wie gdzie ... Fakt wyprzedzający miał za duża prędkość więc to jest jedyny dowód obciążający gościa który wyprzedzał . Pozdro

Na nagraniu nie widac czy ten skrecajacy miał właczony kierunkowskaz, jeśli miał właczony to wina wyłacznie zapierdającej pizdy, wyprzedzajacej na trzeciego.

Ale, nie to mnie w tym nagraniu zszokowało, tylko to co usłyszałem w radiu pod koniec nagrania. Co w tym Poznaniu sie odpiedala.
Zgłoś
ritu4l 2021-02-06, 17:14 1
bloodwar napisał/a:

"Nie będe włączała kierunkowskazu bo przecież każdy we wsi wie, że ja tu mieszkam i skręcam do domu"

Bardziej "nie włączam kierunkowskazów bo kogo to jebie gdzie ja jadę"

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Dupaapud 2021-02-06, 17:32 4
Mieszkanie dla dorosłych poznaniaków LGBT+ - to jest kurwa lepsza informacja niż to że jeden debil zapierdalał a drugi debil nie patrzył w lusterka!

Dupa apud
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów