18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Jeżeli ktoś przekazuje nam informacje, że alkohol to toksyna, która zabija bezpowrotnie nasze neurony, upośledza organizm i wyniszcza nasze ciało to i tak nie do końca jesteśmy świadomi tego co naprawdę się dzieje w naszym organizmie.
Ten filmik przedstawia jak sprawa się ma od wewnątrz.
Alkohol to substancja która działa na receptory neuronów jako depresant, czyli wyłącza powoli aktywność mózgu, a przez swoją toksyczność trwale zabija neurony (które się nie odnawiają) w mózgu. Jest to więc jeden z największych zabójców umysłu.

źródło: /watch?v=u4AJ3Bt3WRQ&feature=plcp
*nie mój opis

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Wizard 2012-07-01, 22:23
jako że jointy się skończyły trzeba iść po alkohol
Zgłoś
P................C 2012-07-01, 23:04
zajebisty filmik, leci piwo!
Zgłoś
Darth Vulgar 2012-07-01, 23:33 3
Wszystko dla ludzi. Ale kurwa umiar też.
Zgłoś
VanHelsingPL 2012-07-02, 1:23 13
kudlaty1125 napisał/a:

Kurwa, ten filmik jest jeszcze głupszy niż wstrzykiwanie sobie marihuany.
Jeśli ten filmik to prawda, to albo kurwa ja jestem nieśmiertelny, albo nie mam już mózgu (no dobra tego nie mam ), wątroby, i tam paru innych organów, no i w ogóle jestem jakimś zombie.

Jak ja was czytam to mi się srać chce... Tu chodzi o długotrwałe picie a nie że po jednym kieliszku wypada mózg. Widział ktoś kiedyś menela? Na 100% tak. Jeśli był trzeźwy (znalezienie takiej osoby jest jak znalezienie Yeti) to jego iloraz inteligencji nie przekracza dziecka z 3 klasy podstawówki, co nie? Osoby po alkocholu są agresywne i częściej chorują na powyższe dolegliwości.

A teraz człowiek po marihuanie bądź LSD (nie toksyczne używki). 0 agresji wręcz przeciwnie "Peace and Love". 0 problemów zdrowotnych (marihuana, lsd itp. nie amfetamina i inne [toksyczne]).
Zgłoś
IDeeJay 2012-07-02, 1:23 1
czyli co? teraz jestesmy zombie bo wypilismy tam iles l alko czad! bo walsnie jestem nawalony jak meserszmit jak to sie tam kurwa pisze i ten... a zreszta chuj z tym nawet nie pamietam co mialem napisac
Zgłoś
czerwo64 2012-07-02, 1:26
VanHelsingPL napisał/a:

A teraz człowiek po marichuanie bądź LSD (nie toksyczne używki). 0 agresji wręcz przeciwnie "Peace and Love". 0 problemów zdrowotnych (marichuana, lsd itp. nie amfetamina i inne [toksyczne]).

marihuana jest toksyczna
Zgłoś
mateuszowy 2012-07-02, 1:28
To są bzdury, kierowane tylko dla gimbusów i puszczane w szkołach, aby nie pili alkoholu. Wiadomo, że gimby mają najbardziej poryte pomysły właśnie po alkoholu. Uprawiają seks, robią słoneczka, czasem i robią sobie krzywdę. Dzięki temu filmowi potencjalny widz, ma raz na zawsze wykreślić alkohol ze swojego życia. Alkohol owszem szkodzi, gdy pijesz nałogowo przez kilka/kilkanaście lat dzień w dzień, to wtedy organizm nie ma szans się zregenerować. Myślę jeszcze, że to może być sprytna akcja na wakacje również . Człowiek inteligentny nigdy nie uwierzy w takie bujdy.

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
miiniek 2012-07-02, 1:28
@VanHelsingPL MariHuana, a nie MariCHuana.
Zgłoś
VanHelsingPL 2012-07-02, 1:32
czerwo64 napisał/a:

marihuana jest toksyczna

Taaa... bardziej niż promieniowanie. W pełni się z tobą zgadzam. Powoduje raka i kasuje DNA... Ty to napisałeś serio i wierzysz w tą propagandę czy mnie trollujesz?

miiniek napisał/a:

@VanHelsingPL MariHuana, a nie MariCHuana.

Nie mam polskiego słownika w operze i już mi się w dyni miesza bo wszystko na czerwono podkreślone, a czy "ch" czy "h" to nie pamiętałem (ta wiem... debil )
Zgłoś
juki 2012-07-02, 1:38 1
Jak to powiadaja - "na cos trzeba umrzec"
Zgłoś
ProVVe 2012-07-02, 1:49
chuju oglądam to po pijaku i twierdze, że chuj ci w dupe... (nawet kurwa nie masz pojęcia jak długo yto pisałem)

Ola gringo
Zgłoś
chmielu666 2012-07-02, 2:01 1
Według wikipedii w naszym mózgu jest ok 100 miliardów neuronów
Załóżmy że na sytej imprezie umiera 50 tysięcy neuronów
100 000 000 000 / 50 000 = 2000000
tyle więc żeby przepić jedną 3 mózgu trzeba odbyć ok 666667 imprez
załóżmy ,że imprezujesz pijąc dużo od 17 roku życia do powiedzmy 30 (potem tylko z większej okazji np ślub czy urodziny) to oznacza że w ciągu roku musisz się schlać uwaga : 51282 razy czy 140 razy na dzień.
Powodzenia z takim trybem życia.

I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Zgłoś
Pseudolistonosz 2012-07-02, 2:01 1
Mój pradziadek był chlejusem, wszyscy na niego narzekali, bo pił jak wielbłąd - dożył 102 lat. Mój dziadek odziedziczył tę cechę i ma w tej chwili 80 lat. Mój ojciec właśnie w tym momencie opierdala ogródek z dziadkiem (na gazie). Nie było dnia, żeby ktoś w mojej rodzinie się nie najebał. Jednocześnie miałem zapewnione w miarę dobre dzieciństwo. Nikt mi nie wmówi, że to było złe. Moim zdaniem alkohol konserwuje człowieka, pod warunkiem, że wie jak go używać.
Zgłoś
ojojoj 2012-07-02, 2:07
oj pierdolenie a ja sobie wlasni e pije piwko czwarte
Zgłoś
Ingen175 2012-07-02, 2:09 5
Tia, nie pij człowieku, nie pal, jedz tylko roślinki (albo nawet tylko to co z nich spadnie). A już najlepiej sam bądź warzywem.
Prawda jest taka, że nacje południowe (zaczynając od leniwych Greków, poprzez Włochów a kończąc na Hiszpanach) spożywają codziennie (lub prawie codziennie) wino. I nikt z tego wielkiego halo nie robi. O ruskich nie ma co wspominać, ale też jakoś żyją.
Na wyspach picie piwa to codzienna czynność i też jakoś żyją.

Strasznie taką propagandą, gdzie po roku picia powinniśmy wąchać kwiatki od spodu to żenada.

I pragnę przypomnieć że Trawka jest szkodliwa. To co jest rozprowadzane po rynku z pewnością nie było hodowane w naturalnych warunkach, bez nawozów i polepszaczy. Za to zapewne hodowano to w piwnicy, pod lampami a do ziemi jako nawóz dodawano ptasie g*wno.
Więc taka trawka, dodatkowo zaprawiana "dodatkami" jest szkodliwa i to nie mniej niż alkohol.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów