Cytat:
Taa a teraz drodzy ludzie którzy nie piją.Na dobry początek dnia prosto z chujni europejskiej, świeże genetycznie modyfikowane i radioaktywne Jabłka !!! Do tego popijcie je naszym spaniałym owocowym sokiem w którym wykorzystujemy tylko takie naturalne składniki jak E 110 E 133 E 210. A potem na obiadek wołowina !!! Dzięki naszym sterydom i innym gówien które dodajemy naszym krowom do paszy owy stek jest zawsze wielki BA nawet GIGANTYCZNY !!! Po takim obiadku proponuje nasze wspaniałe pomarańcze bez pestek. Sorki, ale jak bym każdy miał jeść tylko to co zdrowe. Przeciętny człowiek zjadał by posiłek raz na tydzień. A takie filmiki są daremne bo alkohol tez ma dobre strony np Lampka dobrego wina po obiadku dobrze robi na trawienie, a piwo nisko alkoholowe dobrze uzupełnia niedobór wszystkich soli mineralnych i dobrze działa na nerki. Z kolei Wódka uratowała nie których przed śmiercią gdy w Europie szalała czarna dżuma. Ja też mogę zrobić filmik gdzie przedstawiam samochody jako jeżdżące trumny i napierdalać statystykami ze rocznie ginie oko 2000 ludzi tylko i wyłącznie w Polsce. A ile takich karetek ludzi uratowało bym chamsko przemilczał.
Nie żebym bronił UE(SR), ale:
O GMO pisałem już milion razy, strach przed GMO wynika tylko i wyłącznie z niewiedzy, nieliczne badania o szkodliwości GMO są wątpliwe merytorycznie i metodologicznie
Naświetlana żywność nie jest radioaktywna ( kłania się fizyka, w radiacji używa się energii rzędu kilku MeV, za mało żeby doprowadzić do przemian jądrowych i powstania izotopów promieniotwórczych )
E 210 to kwas benzoesowy, występuje w wielu roślinach.
Cytat:
Przeciętny człowiek zjadał by posiłek raz na tydzień.
Skąd takie rewelacje ? Proszę źródło.
Cytat:
Wódka uratowała nie których przed śmiercią gdy w Europie szalała czarna dżuma
Tak kurwa, przed tornadami i gradobiciem też. Dżuma przenosi się głównie przez wektor, pchłę. Jak ktoś się w wódzie nie kąpał, to gówno mu ta wóda dała.