Albo i nie. Leeds
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Albo i nie. Leeds
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoła życia w stadzie .
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Czy tylko mi brakuje tutaj rozpędzonej ciężarówki bez hamulców?
Albo granata
najlepsza cheerleederka z wałkiem <3
Łapać czarną zarazę, pakować w kontenery i bardzo szczelnie spawać, a następnie wysyłka na czarny ląd.
Do każdego kontenera otwieracz do konserw gratis, może zdarzą nim kontener otworzyć zanim czarni bracia i siostry zdechą z braku tlenu
Do każdego kontenera otwieracz do konserw gratis, może zdarzą nim kontener otworzyć zanim czarni bracia i siostry zdechą z braku tlenu
na filmie widac czarnego zyda ubranego w jarmulke i mini ??
to taka angielska moda?
to taka angielska moda?
No.....jebane brytole. Karma wraca. Za 1939r, za Jałtę, za wasz handel niewolnikami, opium, i rozpętanie prawie wszystkich wojen na świecie, włącznie z ukraińską.
Niech te jebane małpoludy was wydymają w dupę tymi drewnianymi kutasami, aż wam w gardle staną. Jebani anglosascy sasanidzi. Tylko nasrać na was.
Niech te jebane małpoludy was wydymają w dupę tymi drewnianymi kutasami, aż wam w gardle staną. Jebani anglosascy sasanidzi. Tylko nasrać na was.
Chcieli, to mają. Zjebany lewacki kraj. Nawpuszczali małp, niech zdychają.
to my już pozwalamy im się edukować??? za niedługo będą mieć prawa wyborcze
Ci Anglicy co się robią coraz czarniejsi Biała rasa na wyginięciu masakra
Widać że biały prowokował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów