📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem dać sie nagrać i wrzucic w net. Nigdy nie skumam tego braku podstaw instynktu zamozachowawczego.
Co takie gówno robi na portalu sadistic? Jak by teraz weszły małpy i rozjebały jej arsenala to mogłoby zrobić na kimś wrażenie, a tak to po prostu tępa laska z biedaszybu.
FiLiPeKkkkkk napisał/a:
Co takie gówno robi na portalu sadistic? Jak by teraz weszły małpy i rozjebały jej arsenala to mogłoby zrobić na kimś wrażenie, a tak to po prostu tępa laska z biedaszybu.
Ja jak widzę że CrazyEdek coś wrzucił to nawet nie odpalam, bo wiem że to gówno materiał jest. Gość wrzuca każdą tandetę jaką znajdzie, byleby zdobyć piwka.
wlasnie dlatego biala rasa jest zdana na wyginiecie xd jebac glupie kurwy co pierdola na czarnych a pokryjomu ciagna druta
Mam nadzieję, że puszczała się z murzynem i jej takiego pranka zrobiły
Z powodu tego filmu wynikła wielka afera i protesty. Tym małpom to już całkowicie w dupach się poprzewracało. Za grosz poczucia humoru i dystansu do siebie nie mają
"Protestujący stoją przed St. Hubert's High School po tym, jak wideo krążące w Internecie pokazuje nastolatka malującego sprayem twarz innego ucznia na czarno i wygłaszającego rasistowskie uwagi"
"Protestujący stoją przed St. Hubert's High School po tym, jak wideo krążące w Internecie pokazuje nastolatka malującego sprayem twarz innego ucznia na czarno i wygłaszającego rasistowskie uwagi"
Przy okazji nakarmić murzyna raz w życiu. Bo więcej nie jedzą.
Następny Ukrainiec który nie ogarnia form żeńskich w języku polskim. Koleżanka przerobiona na murzynkę została bo murzyńskiej pały nie otrzymała.
One jej w ten sposób zapewniały dodatkowe punkty na uniwerek w ramach akcji afirmacyknej, nie znacie się bialasy
Zmieniła się w czarną gorylicę, więc powinna dostać mocy i najebać im wszystkim...
I was the one filming
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów