📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
szwabskie chuje... teraz dzieci tych szwabów rozbierają Polskę a wnuki rżną nasze polskie dziewczyny które uciekają do szwabów za ojroo... TFU!
RockyWood do kogo masz problem? to debilni polacy sami rozsprzedali swoje państwo, teraz bez czołgów wszyscy dobrze sie u nas bawią...
Służyłem tam, jesień '95, 11 Brygada Kawaleri Pancernej, 2 Batalion, 4 Kompania, czołg PT-91 Twardy numer UBC 2519.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów