📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i niektórzy pewnie zastanawiają się co to za telefon 0:20
2:28... do tego momentu nie warto oglądać, więc pewnie dalej też nie.
ktoś się naoglądał blok ekipy i wpadł na chujowy pomysł przeniesienia do realu.
gdyby jakiś talent aktorski był, albo oryginalne dialogi... anie nie, chujnia!
ktoś się naoglądał blok ekipy i wpadł na chujowy pomysł przeniesienia do realu.
gdyby jakiś talent aktorski był, albo oryginalne dialogi... anie nie, chujnia!
oni w życiu z dresami nie rozmawiali
co to za miasto, ze wszędzie jakieś jebane ruiny jak w sosnowcu?
@Giorgio to jest Łódź, moje miasto, okolica niedaleko mnie. To są pozostałości po starych fabrykach włókienniczych. Park Źródliska II, jeden z ładniejszych w całej Europie. Te ruiny to są dawne chaty pracowników tych zniszczonych fabryk. Dzielnica Stary Widzew - Księży Młyn. Nie porównuj Łodzi do sosnowca. My jesteśmy normalni, a Ci panowie w filmie do dresa to by nawet się nie zbliżyli tylko raczej spierdalali.
Gówno szkoda czasu
Przecież kurwa jest napisane, że jest to parodia... A u was jak zwykle ból, czy też może "bul" intelektualistów, wiecznie zaginionych w wyprawach dresów wpierdolu. -_-
6Tatarak napisał/a:
oni w życiu z dresami nie rozmawiali
to jest parodia, smieszku. Parodia - 2. coś, co jest nieudolnym naśladowaniem czegoś, coś, co daje niezamierzone efekty komiczne, ośmieszające autora.
Coraz wiecej jest pedalow co mowi " to nie na sadola" powiedzial kto ? ty? na glowna sie dostalo tzn 20 piw dostalo tzn zamknij sie. sadol uczy, sadol bawi - same faile i sranki ostatnio, a reszta przez "expertow" dostaje miano gowna
P.S. to jest slabe, ale blok ekipa - najlepsza. bo jebac logike co nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów