Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Lekarze lekarzami, inżynierowie inżynierami. Nie wiemy o co poszło i może nauczyciel to zwyczajny spierdoleniec jak większość pokojowych.
Możemy się śmiać z nich ale brutalna prawda jest taka, że niejednemu sebusiowi w szkole taki wpierdol od nauczyciela by się przydał a później od ojca w domu na poprawkę.
Teraz mamy w Polsce kuriozalną sytuację gdzie nauczyciele się boją uczniów i jak taki mały patus wyklęty którego tylko "buk mosze sondzidź" i "jotpe 50% bo na więcej mama nie pozwala"wyskakuje z łapami do nauczyciela, a drugi nagrywa to telefonem, to nauczyciel jest bezradny a jak przeklnie albo mu odda to później żydowskie media pierdolą o tym, że nauczyciel zaatakował bezbronnego brajanka. Potem mamusia dżesika, czy tam karyna albo inna andżelika ze swoim "misiem" kręcą aferę póki się takiego nauczyciela nie wypierdoli.
Nie jestem specjalnie stary ale pamiętam czasy jak w podstawówce za bycie pierdolonym zjebem na lekcji i przeszkadzanie dostawało się taką jebitną metrową linijką po łapach z partyzanta a jak się powiedziało rodzicom to jeszcze matka poprawiała ścierą po dupie kiedy się dowiedziała za co dostałeś.
Dzieci czuły respekt przed nauczycielami i rodzicami.
Ja kiedyś dostałem, kurwa, jak to się nazywało... takie gówno do zapalania gazu co się używało zamiast zapałek i zapalniczek co tam takie elektryczne było jak w paralizatorze... to takim czymś ale nie wiem jak to się nazywało i chyba nigdym nie wiedział.
Potem z takich ludzi wyrastają psychopaci.Biją dzieci tylko słabe pizdy, które nie potrafią sobie dać rady inaczej i muszą odreagować na nich swoją frustrację.Na szczęście era tego zjebanego pokolenia chyli się ku końcowi.
I nadchodzi era zjebanego pokolenia które za koszulkę potrafi pociachać rówieśnika maczetą. Wybacz ale jakoś dawniej młodzież nie mordowała się nawzajem maczetami za koszulkę.
@up
Lekarze lekarzami, inżynierowie inżynierami. Nie wiemy o co poszło i może nauczyciel to zwyczajny spierdoleniec jak większość pokojowych.
Możemy się śmiać z nich ale brutalna prawda jest taka, że niejednemu sebusiowi w szkole taki wpierdol od nauczyciela by się przydał a później od ojca w domu na poprawkę.
Teraz mamy w Polsce kuriozalną sytuację gdzie nauczyciele się boją uczniów i jak taki mały patus wyklęty którego tylko "buk mosze sondzidź" i "jotpe 50% bo na więcej mama nie pozwala"wyskakuje z łapami do nauczyciela, a drugi nagrywa to telefonem, to nauczyciel jest bezradny a jak przeklnie albo mu odda to później żydowskie media pierdolą o tym, że nauczyciel zaatakował bezbronnego brajanka. Potem mamusia dżesika, czy tam karyna albo inna andżelika ze swoim "misiem" kręcą aferę póki się takiego nauczyciela nie wypierdoli.
Nie jestem specjalnie stary ale pamiętam czasy jak w podstawówce za bycie pierdolonym zjebem na lekcji i przeszkadzanie dostawało się taką jebitną metrową linijką po łapach z partyzanta a jak się powiedziało rodzicom to jeszcze matka poprawiała ścierą po dupie kiedy się dowiedziała za co dostałeś.
Dzieci czuły respekt przed nauczycielami i rodzicami.
Pracuje z dzieciakami. Tego pewnie stary opluwa, dlatego wynosi to z domu. Każde dziecko okazujące totalny brak respektu do innych i do nauczycieli wynosi to od rodziców. Sama byłam prana najgorzej ze wszystkich, których znam, dziewczyn też, z reguły za bzdury typu zostawienie chusteczek przy komputerze czy coś. Nie klapsy, nie kontrolniaki, tylko regularne wpierdole. Wynosiłam to do szkoły i odreagowywałam, to cud, że ją skończyłam. Gdyby jeszcze tam mnie napierdalali, to pewnie jedyny wniosek byłby taki, że wszyscy sa tak zjebani jak stary. Zdarzyło mi się już rzucić z pięściami po pijaku na koleżanke, złamałam nogę żelaznym pretem jakiemuś kolesiowi, który kopnął swojego psa i reaguje siłą (której dużo nie mam) na zbyt wiele sytuacji i jestem niewymiernie agresywna jak na typiare 160cm wzrostu. Nigdy nie będę miała dzieci, bo boje się, że będę je napierdalać. Cudzych bronie jak suka szczeniąt. Dorosłych już nie. Bicie dzieci powoduje wychowanie zjebanych ludzi. Najcudowniejsze dzieciaki, to takie, których rodzice maja troche więcej polotu w wychowaniu niż jebnać w pape jak nie słucha. To Rodzice maja być inteligentni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów