18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
turor 2023-05-04, 6:01 12
Kurtki równo wiszą, nikt się nie spóźnia, notatki porobione...idzie się wqrwić
Zgłoś
Z................w 2023-05-04, 6:06
A nie czasem wieczorna? Tak się chyba nazywa
Zgłoś
jkllll485 2023-05-04, 8:11 27
Ja jak chodziłem do szkoły średniej miałem tak, pojebaną babę od matematyki potrafiącą zebrać zeszyty do sprawdzenia i jak u kogoś było coś nie tak, to wyrzucała je przez okno-podczas jednej z takich akcji dostała zawału
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2023-05-04, 9:14 1
Nie, to próba nauki pedalarzy przepisów prd ale coś im ta wiedza nie wchodzi do głowy
Zgłoś
SkoPio1 2023-05-04, 9:32 4
A wygląda jak więzienie czy poprawczak.
Nie jak szkoła na wolności...

Jebac_pedalarzy napisał/a:

Nie, to próba nauki pedalarzy przepisów

Nie. Tam można wyraźnie usłyszeć, że to nauka jazdy i nauczyciel krzyczący:

– Co? Na widok pieszego na przejściu co robisz?
– Omijasz? (chlast w pysk)
– Hamujesz? (kop w brzuch)
– Ja wam, murwa jego kadź, dam "omijasz", ja wam dam!*

(konfabulacja na podstawie emipirii z chińskich dróg )

Jakoś tak.
Zgłoś
zwierzak30 2023-05-04, 9:52
Nie pierdolniesz kota z rana.
Nie zajarzy sierść jebana.
Zgłoś
Siriuz 2023-05-04, 10:11 1
Chyba nie odrobili pracy domowej. Leniwe chujki.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
bercisko 2023-05-04, 10:28 2
Kołcz z ciekawymi metodami motywacyjnymi. Strefa komfortu zaczyna sie po zajęciach
Zgłoś
b................u 2023-05-04, 10:57 1
Zamiast mu zbiorowo raz a dobrze przyjebać. Wyrzuciliby ich pewnie ze szkoły, byliby bez wykształcenia, ale mały kurwipałek byłby bez życia, więc i tak 1:0
Zgłoś
~Velture 2023-05-04, 11:29 1
SkoPio1 napisał/a:

A wygląda jak więzienie czy poprawczak.

SkoPio1 napisał/a:

... tam przynajmniej wiedzą jaką mają płeć.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-05-04, 11:55 1
I bardzo kurwa dobrze.
Trzeba jebać tych tępych skośnookich chujów, a jak się nie podoba, niech spierdalają smalec z psów wytapiać, albo ryż sadzić.
Tam przynajmniej nauczyciel ma autorytet i społeczne przyzwolenie na takie zachowanie.
I pomyśleć jaki srogi wpierdol musiał przez lata zaliczyć, żeby móc samemu praktykować ręczne nauczanie.
Zgłoś
Pentoser 2023-05-04, 14:28
Pruska szkola, w wielkiej brytanii tak kiedys tez wygladala edukacja ta darmowa dla mas. Nie rozumiesz to ci wbija do glowy, metodycznie na pamiec na logike. Fajnie tak popatrzec na skrajnosci raz bija belfra, raz belfer bije. Ale szacunek ma, nie skacza do niego powinni pokazywac na jakichs zajeciach o holokauscie zobaczcie jemu polacy nie pomagaja tylu chlopa pacyfikuje moze niemcy tez dawali rade sami. Nie no chuj zartuje.
Zgłoś
kreska90 2023-05-04, 14:34
Cośik musieli przeskrobać, może lektura nieprzeczytana? Zauważcie że napierdala tylko wyselekcjonowaną, stojąca grupke.
Zgłoś
pytolsky 2023-05-04, 14:55 1
Azjaci to obecnie rasa panów. Większe IQ, bardziej pracowici, teraz będą się jeszcze lepiej uczyć niż te leniwe białasy. No i azjatki znacznie ładniejsze od polek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów