Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Może i jestem pojebany, ale ma ktoś może coś takiego? Chciałbym zobaczyć jak to działa
(nie, nie jestem sado-maso i nie chodzę w lateksowych spodniach i obroży).
Wierzymy ci A tak w ogólę widzę nie masz avatara, może ten się nada?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław LemW sumie to mam kumpla przez którego kiedyś przepływało sobie przez jakieś 3 minuty 230V. Prądu się bał późnej jak cholera. Podczas suto zakrapianej imprezy na której skądinąd był obecny paralizator (dość wysokie napięcie z tego co pamiętam) jak wiadomo podpite towarzystwo zaczęło się razić jeden po drugim naśmiewając się przy tym ze zwiotczałych ofiar. Wspomniany kolega również w pijackim amoku postanowił przetestować. Niestety, ku zawodzie wszystkich okazało się, że kolega nie jest podatny na to urządzenie. Aby mieć pewność eksperyment powtórzono kilkukrotnie skutkiem czego były ślady delikatnego przypalenia skóry od elektrod. I tu pojawia się moje pytanie: czy ktoś posiada taki pistolet i byłby w stanie wypożyczyć w celach czysto naukowych?
Kurwa tak się bawi dzisiejsza młodzież...
Właśnie dlatego nie mam awatara. Zawsze jak wynika jakaś kłótnia to się kończy na tym, że użyszkodnicy wyciągają podobieństwo albo coś...
I nie, nie pasuje;)
@Szczypiorek
daj znać jakbyś to dorwał.
Kartridże do tych taserów są jednorazowe.
Zasobnik zawiera 2 elektrody i drucik + coś co je wyrzuca w kierunku celu.Nie mam pojęcia ile kosztuje taki zasobnik, ale na pewno taniej będzie kupić zwykły paralizator w pierwszym lepszym sklepie z takimi gratami
Ja tam bym uważał z bawieniem się takimi zabawkami.
PS napięcie jest ogromne,natężenie niskie.