📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozwala mnie ten koksik bez koszulki, pozytywny typ
No i kolejny dowód na to, że koksiki wiele ze sprawnością wspólnego nie mają. Owszem są lepsi od tych którzy nic nie robią, dobrze idą im ćwiczenia wymagające siły statycznej, ale jak już przyjdzie do użycia dynamiki dolnej części ciała połączonej z jakąś elastycznością to chłopy wysiadają.
No i tak śmiesznie biegają
Ale ten na filmie pozytywny, chyba zdaje sobie sprawę z jego "kalectwa"
waloos napisał/a:
No i kolejny dowód na to, że koksiki wiele ze sprawnością wspólnego nie mają. Owszem są lepsi od tych którzy nic nie robią, dobrze idą im ćwiczenia wymagające siły statycznej, ale jak już przyjdzie do użycia dynamiki dolnej części ciała połączonej z jakąś elastycznością to chłopy wysiadają.
jebnij sie w łeb
@V4D3R no fajnie skacze, całkiem wysportowany. Na filmie wyżej tak nie wyglądał.
Problem jest jednak w tym, że on ma to wyuczone. To nie jest sprawność jaką nabywają sportowcy którzy w zaczynali od treningów ogólnorozwojowych.
Zobacz tego azjatę, jemu udawało się na niektórych przeszkodach za pierwszym razem - to świadczy o świetnej podbudowie ogólnorozwojowej.
Koksik potrzebował kilku prób
Kulturystyka w stosunku do innych sportów zawodowych jest upośledzona własnie o początkowe stadium - nie ma w niej miejsca na trening ogólnorozwojowy. Od początku robi się masę!
To się też przekłada na wygląd, moim zdaniem lepiej wyglądają goście którzy za małolata uprawiali jakąś siatkówkę, piłkę, biegi, pływanie, narciarstwo czy choćby lekką i dopiero później poszli na siłkę, niż tacy którzy startowali od klamotów.
Widzę to po swoich kumplach i sobie.
@zydzyd - powaliłeś mnie swoim merytorycznym i jakże nasyconym argumentami postem.
Problem jest jednak w tym, że on ma to wyuczone. To nie jest sprawność jaką nabywają sportowcy którzy w zaczynali od treningów ogólnorozwojowych.
Zobacz tego azjatę, jemu udawało się na niektórych przeszkodach za pierwszym razem - to świadczy o świetnej podbudowie ogólnorozwojowej.
Koksik potrzebował kilku prób
Kulturystyka w stosunku do innych sportów zawodowych jest upośledzona własnie o początkowe stadium - nie ma w niej miejsca na trening ogólnorozwojowy. Od początku robi się masę!
To się też przekłada na wygląd, moim zdaniem lepiej wyglądają goście którzy za małolata uprawiali jakąś siatkówkę, piłkę, biegi, pływanie, narciarstwo czy choćby lekką i dopiero później poszli na siłkę, niż tacy którzy startowali od klamotów.
Widzę to po swoich kumplach i sobie.
@zydzyd - powaliłeś mnie swoim merytorycznym i jakże nasyconym argumentami postem.
@up Nie wiem czy lata spędzone na treningach taekwondo i akrobatyce nie zahaczają się czasem o treningi ogólnorozwojowe. Chłop zwyczajnie postanowił "nieco urosnąć" i wygląda jak wygląda. Jak ktoś chce mieć dobrą motorykę tzn. poprawne wzorce ruchu to niech śmiało zabiera się za kalistenikę. Ja tam sobie chwalę
@V4D3R on trenował taekwondo ? No nieźle. To ogólnorozwojówki za pewne miał sporo.
Szkoda, że wziął się za sok, teraz wygląda karykaturalnie.
Szkoda, że wziął się za sok, teraz wygląda karykaturalnie.
Ej no, może koksikowi trochę gorzej idzie ale jak się miło na niego patrzy *v*
*dat plecy*
*dat plecy*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów