Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wściekła pokurwie atakuje i nic. Atakowany wyczuł moment i skasował narwańca to od razu "ciało pedagogiczne" się zbiegło, bo biją
Jak zawsze.
Wściekła pokurwie atakuje i nic. Atakowany wyczuł moment i skasował narwańca to od razu "ciało pedagogiczne" się zbiegło, bo biją
standard, w dodatku zamiast sprawdzić co z typem co przyjął glebę to idzie walczyć "o sprawiedliwość"..
Bo w koncu ja byłem tym większym ( 1,9m wzrostu i 90kg wagi wtedy) a tamten miał może z 50kg i 1,6m wzrostu ale zadziałał instynkt.
Oczywiśćie moja wina , ja agresor ja to bydle co sobie na dużo pozwala itp .... i nie szło przekonać nikogo z tego spierdolonego systemu edukacji że to było w obronie brata a nie napaść itp ..
zostało zorganizowanie spotkanie -- psycholog, dyrektor, ja + mój brat , moja matka , tamten typ i jego matka
Akurat trafiłem na mega spoko matkę (moja) która mi powiedziała że dobrze zrobiłem, a tamta gdy na spotkaniu usłyszała co jej synek odjebał że dostał w łeb to tak sie wkurwiła na niego że miał jebany łzy w oczach
Sytuacja zakonczona dla mnie happy endem bo typek chyba miał taki wpierdol w domu że to moje uderzenie w twarz to była rozgrzewka
Sprawiedliwie by było zabrać tylko i wyłącznie tego małe skurwiel, co dostał wpierdol. Duży się tylko bronił, ale w szkole jebanej ucząc, że skurwysyństwa, bo niezależnie od wyniku zawsze jesteś winy jak ten skurwiel.
Nie w szkole tylko konkretnie nauczycielki. Typowa kobieca empatia "nie ważne kto zaczął macie się obaj przeprosić"
Kiedyś jak chodziłęm do gimnazjum i mój młodszy brat to na przerwie gdy siedział na podłodze (nie pod każda salą były ławki) jakiś typek przechodząc rzucił w niego z bliska z zamachu sreberkiem po kanapce co miało go mega upokorzyć .. akurat szedłem z tyłu to odruchowo gościa uderzyłem z pieści w twarz , potem wywróciłem i groziłem że jeszcze raz i .... i własnie przyszedł nauczyciel - potem tylko psycholog dyrektor rodzice wezwani ...
Bo w koncu ja byłem tym większym ( 1,9m wzrostu i 90kg wagi wtedy) a tamten miał może z 50kg i 1,6m wzrostu ale zadziałał instynkt.
Oczywiśćie moja wina , ja agresor ja to bydle co sobie na dużo pozwala itp .... i nie szło przekonać nikogo z tego spierdolonego systemu edukacji że to było w obronie brata a nie napaść itp ..
zostało zorganizowanie spotkanie -- psycholog, dyrektor, ja + mój brat , moja matka , tamten typ i jego matka
Akurat trafiłem na mega spoko matkę (moja) która mi powiedziała że dobrze zrobiłem, a tamta gdy na spotkaniu usłyszała co jej synek odjebał że dostał w łeb to tak sie wkurwiła na niego że miał jebany łzy w oczach
Sytuacja zakonczona dla mnie happy endem bo typek chyba miał taki wpierdol w domu że to moje uderzenie w twarz to była rozgrzewka
A brat ciota i sam się obronić nie potrafi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów