📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spokojnie, im szkoła nie jest potrzebna. Niedługo przypłyną do nas i jakoś sobie poradzą za nasze pieniądze
MichalPL napisał/a:
Spokojnie, im szkoła nie jest potrzebna. Niedługo przypłyną do nas i jakoś sobie poradzą za nasze pieniądze
Naszych pieniędzy już nie ma i długo nie będzie...
Podróżnik europejski próbujący ucywilizować plemię afrykańskie 18 w koloryzwoane
Jedyny biały to nauczyciel, jakoś mnie to nie dziwi. Do tego małpa po nim skacze i zarazi go jakąś chorobą odzwierzęcą i umrze znacząco zmniejszając średnie IQ w RPA.
Jan Paweł II poza kryciem pedofilii w kościele…. Przede wszystkim wzywał do nie bycia rasistami. Bezbożnicy jebani zostawcie czarne w Afryce!
kolo napisał/a:
Puki pracujemy, kupujemy to są. Z resztą już się za nasze majątki zabierają więc będą mieli na utrzymanie bambusów i kupowanie głosów od biedy umysłowej.
CheeseBeluga napisał/a:
Jedyny biały to nauczyciel, jakoś mnie to nie dziwi. Do tego małpa po nim skacze i zarazi go jakąś chorobą odzwierzęcą i umrze znacząco zmniejszając średnie IQ w RPA.
To akurat prawda w tej szkole po wstąpieniu nauczyciela iq wskakuje na średnią 20 potem po wyjściu spada do 0
MichalPL napisał/a:
Wy sie przejmujecie ze przyplyna... juz mamy innych bohaterskich braci ktorzy sobie radza za nasze pieniadze a nadal cisza - i tak samo bedzie jak ci z filmu przyplyna
kolo napisał/a:
RoboCat napisał/a:
Wy sie przejmujecie ze przyplyna... juz mamy innych bohaterskich braci ktorzy sobie radza za nasze pieniadze
Standardowo, akcja na drugiej polkuli, staje sie ekranem na projekcje bolu dupy i malkontenctwa naszych Januszy wokol lokalnych problemow.
RPA to był piękny, bogaty kraj dopóki nie spuścili dziczy z łańcucha. Od tego momentu kraj pogrąża się w odmętach chaosu. Jest tak źle, że sytuację można określić jako regularna wojna domowa na tle rasowym. Temat jest z oczywistych powodów przemilczany w mediach i dyskursie społecznym, o czym mówiła min. Lauren Southern. Biali mieszkańcy organizują się w osady warowne i próbują bronić przed gwałtem i rozbojem. Swojego czasu pojawiały się tu na sadolu materiały z RPA. To jest modelowy przykład różnic między cywilizacją białego człowieka, a murzynowem. Podkreślam RÓŻNIC, które przez nowoczesnych marksistów są uznawane za nieistniejące.
Czarny czarnemu czarnym.
Maniecky napisał/a:
Standardowo, akcja na drugiej polkuli, staje sie ekranem na projekcje bolu dupy i malkontenctwa naszych Januszy wokol lokalnych problemow.
Sam masz ból dupy i ty jesteś lokalnym problemem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów