📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LegendarnyZiom napisał/a:
Szkolna akrobatka
Chyba szkolny akrobata Długie włosy, dziwne pomysły - typowy wyznawca muzyki black metal ^^
To raczej facet, i chujowo (nie) nagrane.
BluntedAstronaut napisał/a:
Chyba szkolny akrobata Długie włosy, dziwne pomysły - typowy wyznawca muzyki black metal ^^
mitrus80 napisał/a:
To raczej facet, i chujowo (nie) nagrane.
Faktycznie, trochę słabo widać z daleka. Już poprawione, dzięki.
ciastek247 napisał/a:
To nie akrobata, to brudas
dlugie wlosy = wszy, brud
Tego się nie spodziewałam
Ja w szkole rozwaliłem 2 * drzwi, kaloryfer(i swoja glowe), swoja przyszlosc . Słodkie czasy gimbazy.
Brak myślenia lvl szpaner "bo chcę być fajny".
@ciastek247, oj chyba ktoś tutaj cierpi na przedwczesne łysienie i zostaje mu golenie się na łyso
BluntedAstronaut napisał/a:
Chyba szkolny akrobata
mitrus80 napisał/a:
To raczej facet
LegendarnyZiom napisał/a:
Faktycznie, trochę słabo widać z daleka. Już poprawione, dzięki.
Nie poprawiaj dobrze było w pierwotnej wersji !
"Szkolna akrobatka" jest ok, bo to wygląda jak cipa a nie facet.
A tak w ogóle, to cholerny wstyd dla faceta, kiedy trzeba mu się bliżej przyjrzeć, żeby zauważyć, że nie jest babą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów