Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzieś coś czytałem, że jak Cię ktoś zaatakuje, ale skasujesz agresora bo trenujesz sztuki walki, to Ty jesteś winny (pasuje mi to do Polskich realiów, chronić złoczyńcę, karać tego, który się broni). Zgadza się?
Niestety tak, wówczas twoje rączki są traktowane jako broń biała.
Jednak trzeba to jakoś udowodnić
Racja ale w praktyce ciężkie do udowodnienia jeśli ktoś nie jest jakimś zawodnikiem i nie bierze udziału w walkach tylko "hobbystycznie" trenuje.
Podobnie jak nikt mi nie udowodni, że mam rottweilera bo póki mi nie znajdą metryki to jest pies w typie rasy czyli po prostu kundel.
Tak samo jak te prowokacje na pedofilów co ostatnio są modne gdzie ktoś udaje w necie 14 letnią dziewczynkę również są chuja warte bo pierwsza lepsza papuga obali zarzut ponieważ to była rozmowa dwóch dorosłych osób a to co ktoś napisał to sobie napisał i tyle.
Jeśli trenujesz sztuki walki np Taekwondo i zdobyłeś jakikolwiek pas to jesteś zarejestrowany w bazie federacji Taekwondo.
Dlatego lepiej trenować KravMagę, MMA. Nie są uznawane za sztuki walki, nie mają obowiązku rejestrować uczestników i żaden sąd nie udowodni, że coś trenujesz.
Jeśli trenujesz sztuki walki np Taekwondo i zdobyłeś jakikolwiek pas to jesteś zarejestrowany w bazie federacji Taekwondo.
Dlatego lepiej trenować KravMagę, MMA. Nie są uznawane za sztuki walki, nie mają obowiązku rejestrować uczestników i żaden sąd nie udowodni, że coś trenujesz.
Zaraz się zlecą fani mma i esportu
Cokolwiek się nie zrobi, jebany chuj rozpierdala komuś życie...
Dostał w łeb, lub coś z rdzeniem kręgowym i impulsy nie dochodzą do nogi, która pozostaje w ostatniej znanej konfiguracji
proponował bym Ctrl+Alt+Del mi zawsze pomaga
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów