📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
To jakaś patologia jest. Jedno lepsze od drugiego.
Z tym maluchem to dobre porównanie, choć zrozumiałe chyba tylko dla nielicznych.
Z tym maluchem to dobre porównanie, choć zrozumiałe chyba tylko dla nielicznych.
Również nienawidzę skurwieli. Za dużo nóg.
Mnie to tam nie śmieszy za bardzo... sam pewnie bym się zachowywał podobnie. Mam lęki przed europejskimi pająkami takimi jak np. tygrzyk czy krzyżak. Nie wyobrażam sobie mieszkać w jakiejś Australii gdzie żyją włochate tarantule, ptaszniki i inne o wielkości płyty CD i większe..
to nie jest nienawiść to paniczny strach pany
Szkot po wielu próbach wraz ze swoją pałką oraz żonką co charczy jak świnia spróbował zabić pająka w mniej brutalny sposób.
Napierdalał siłą woli
Napierdalał siłą woli
Pewnie mu się udało. Pająk zdechł ze śmiechu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów