📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciał oszczędzić na szlabanie to teraz będzie musiał wyprawić pogrzeb
Jak zwykle brawura i tępa głupota pokazała jak zrobić z siebie debila.Kierowca nawet nie wyliczył,że szlaban może komuś krzywdę zrobić.Pewnie tego żałuje ale już jest za późno.
widzieliscie reakcje tej ladnej dupeczki, jak odlozyla plecak? Klientka musi miec zajebiste mielone z paszczy :/
Myślała, że ma magiczną moc zatrzymania przedmiotu, który zaraz ją pierdolnie w łeb.
A poważnie, to szkoda trochę kobity. Mogła dalej żyć i spokojnie pilnować parkingu.
A poważnie, to szkoda trochę kobity. Mogła dalej żyć i spokojnie pilnować parkingu.
Może jestem chujem. Ale w całym tym nieszczęściu. Szczęście, że z 4 kobiet trafił tą najstarszą i najbrzydszą. No bo młodych dup to trochę szkoda by było. A po reakcji dziewczyn widać, że z ryja klops mielony u la la.
mygyry napisał/a:
Teraz będzie asystować u św. Piotra
Tych chujów co kasują na autostradach i innych szlabanach nie puściłbym do nieba
Różowa ładnie się przeraziła jak zobaczyła twarz ofiary. Szkoda, że i my nie możemy zobaczyć
Tępe babska pewnie nie ogarniały tematu i robiły problem z niczego to się kierowca wkurwił.
A mi szkoda tej Pani. Pracuje, stara się coś robić, wykonuje swje obowiązki, a nagle zostaje zmasakrowana z powodu kogoś komu szkoda kilku groszy na parking. O czasy, o obyczaje.
ależ piękna petarda w ryj babci !!! 10/10.
Ciekawe, jakie to uczucie zabić człowieka za 20gr (bo to jakiś wschód czegośtam).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów