Trudno powiedzieć co chciał osiągnąć, ale wyszło zabawnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:55
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Trudno powiedzieć co chciał osiągnąć, ale wyszło zabawnie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa niebywałe.... zastanawiam się co oni kurwa tak na prawdę robią że tych barierek nie widzą zamykają oczy i zaczynają marzyć o czymś innym czy ki chuj...
Kurwa wjazd wielkości Malucha ale są szlabany, światła, kamery, lasery i automatyczny pachołek
bercisko napisał/a:
Kurwa wjazd wielkości Malucha ale są szlabany, światła, kamery, lasery i automatyczny pachołek
A chuj i tak mógł przejechać bokiem
Quassar napisał/a:
Kurwa niebywałe.... zastanawiam się co oni kurwa tak na prawdę robią że tych barierek nie widzą zamykają oczy i zaczynają marzyć o czymś innym czy ki chuj...
Grał w Limbo. To ta gra gdzie trzeba przejść jak najniżej pod tyczką. Przegrał.
Quassar napisał/a:
Czasami takiego szlabanu nie widać a to z powodu tła jakie jest za nim lub jak jest usyfiony. raz sam wjechałem w taki szlaban i.
Zamontowałem potem w grilu ledy UV i od tamtej pory widziałem wszystko a nawet więcej niż inni kierowcy.
FulTun napisał/a:
Czasami takiego szlabanu nie widać a to z powodu tła jakie jest za nim lub jak jest usyfiony. raz sam wjechałem w taki szlaban i.
Zamontowałem potem w grilu ledy UV i od tamtej pory widziałem wszystko a nawet więcej niż inni kierowcy.
Dlatego, u mnie w firmie, na każdym szlabanie, zamontowali światełka led, wzdłuż całego ramienia. Postawili też sygnalizatory świetlne, postawili znaki "stop", namalowali na jezdni linie zatrzymania i wielkimi literami napisy "stop". I, co? Miesięcznie, przynajmniej 2 lub 3 butloszczochów, wpierdala się w zamknięty szlaban. Jak się tłumaczą? "Bo ja nie widziałem...". Kurwa! Może szlaban być brudny i przez to słabo widoczny, ale nie widzieć czerwonych światełek na jego ramieniu, czerwonego światła na sygnalizatorze i jeszcze znaku "stop", to trzeba być niedorozwojem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów