📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up zarejestruj się tam to Ci przeleje, trzeba sobie pomagać.
Stefan 48 lat
Cel: zostać prezesem
Na świecie zmieniłbym: wszystko
Stefan 48 lat
Cel: zostać prezesem
Na świecie zmieniłbym: wszystko
Łódź i wszystko jasne
Niech zacznie pić wódkę i streamować to na youtubie w 2-3 dni uzbiera wymaganą sume.
Lubię ludzi z realistycznymi celami.
tarcer123: jakoś nie widać nowych przelewów, kłamczuszku.
Dołożyłem smarkaczowi hajs, może przemyśli sprawę, i wyjdzie na ludzi - uzna, że kręcenie biznesów online jest lepsze niż bycie "rasistom", przekalkuluje, że lepiej mieć taką fundację z dupy, w koszty wsadzać co się da, połowę ponad hajsu wydać na siebie (telefony służbowe, mieszkania, samochody) i w końcu wyrośnie nam godna konkurencja dla Jedynej Słusznej Fundacji (która zbiera hajs raz w roku, a potem przepierdala połowę na swoje przyjemności)
Dołożyłem smarkaczowi hajs, może przemyśli sprawę, i wyjdzie na ludzi - uzna, że kręcenie biznesów online jest lepsze niż bycie "rasistom", przekalkuluje, że lepiej mieć taką fundację z dupy, w koszty wsadzać co się da, połowę ponad hajsu wydać na siebie (telefony służbowe, mieszkania, samochody) i w końcu wyrośnie nam godna konkurencja dla Jedynej Słusznej Fundacji (która zbiera hajs raz w roku, a potem przepierdala połowę na swoje przyjemności)
Inicjatywa dobra tyle, że to ściema totalna. Zbierają kasę "na pomoc" dzieciom, a tej pomocy tyle, że jakaś mała wycieczka i oczywiście najebane zdjęć jak to wesoło i jak to pomaga tym maluchom i jak jeszcze przyjedzie jakiś uśmiechnięty celebryta to już w ogóle szał. Całą robotę odpierdalają wolontariusze, którzy rzeczywiście coś robią żeby tym dzieciom pomóc, a nie uśmiechnięte pizdy z gazet czy tv, które raz w roku tam przyjadą, żeby pokazać jakie to one charytatywne
Napiszcie gdzie wejść tam bo jestem w trasie a na lapku tylko z doskoku.
A co mi tam, niech ma młody rasista
Na dole różowy przycisk "Dokładam się", przyjęło kartę zapisaną na urządzeniu bez problemu
tarcer123 napisał/a:
Napiszcie gdzie wejść tam bo jestem w trasie a na lapku tylko z doskoku.
Na dole różowy przycisk "Dokładam się", przyjęło kartę zapisaną na urządzeniu bez problemu
Daję sobie rękę uciąć, że to dziecko ma 40 lat i konto na tym portalu, a papierki pisał mu jego syn.
pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów