📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co to za strona ale patrząc na to co chcą zmienić to Julian i Nikola są albo jebanymi sadystami albo jebanymi matołami... a Oliwia jest opóźniona.
Velture napisał/a:
Nie wiem co to za strona ale patrząc na to co chcą zmienić to Julian i Nikola są albo jebanymi sadystami albo jebanymi matołami... a Oliwia jest opóźniona.
Racja. Zapomnialam dac linka do jego profilu
akademiaprzyszlosci.org.pl/profil-dziecka/9555
Baqunia napisał/a:
Racja. Zapomnialam dac linka do jego profilu
akademiaprzyszlosci.org.pl/profil-dziecka/9555
Cytat:
Moje największe marzenie to… lub dostać nowy telefon marki sony, subufer
Trzy słowa, które opisują mnie to… jestem fajny jestem kolerzeński i lubie oglondać yt
Najwięcej radości sprawia mi… zajęcia komputerowe
Jako superbohater byłbym… joker
Moja wymarzona supermoc… moc gumowatości - czyli rozciongania lub czytanie w myślach
Na świecie zmieniłbym… więcej w-f w szkołach
Chcę zostać studentem Akademii, bo… bo jest fajna i koledzy mi jom polecili
Kurwa mać... moje oczy!
W końcu się pośmiałem hehehee dziena
Igor ma największe szanse na zostanie tym kim chce.
no co? Typowy młody Sebix co najbardziej obawia się że uchodźcy socjal zapierdolą i na niego nie starczy. Już zaczął zbierać na necie składkę na siebie mimo młodego wieku. Rodzice właściwy kierunek pokazali - czegoś potrzebujesz?, poproś innych!, przecież nie będziesz zapierdalał jak jakiś chłop na roli...
CoJaTamKurwaWiem
brawo właśnie wsparłeś małego socjalistę
CoJaTamKurwaWiem
brawo właśnie wsparłeś małego socjalistę
nowynick, już kurwa nie przesadzaj... Ja tu problemu nie widzę, z Naszych nie bierze, dostaje dobrowolnie, ogólnie popieram tego typu akcje. Kto chce, da, kto nie chce - wiadomo. Tylko mi tu nie wyskakujcie ze skorupką, bo taka postawa bardziej świadczy o przedsiębiorczości naszego małego rasisty, który mieszka w Łodzi, więc i tak ma pod górkę od urodzenia, nie ma się co dziwić, że już od małolata hajs kombinuje, żeby stamtąd spierdolić....
Oczywiście pomógłbym temu dziecku, ale groszem nie śmierdzę, więc może podam Wam nr mojego konta, Wy mi przelejecie gotówkę, a ja później wszystko, co się uzbiera dam smarkaczowi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów