Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Se sam wyklepie na bazie.
[ Dodano: 2024-08-29, 14:06 ]
Ja pierdole! Sprawdziłem przed chwilą i nazwali to WołyńSpaw Sp. Z o.o.
Kurwa tobjak u mnie na osiedlu. Jeden banderowiecnotwarl warsztat blacharsko-lakierniczy i inni banderowcy robią takie protesty z transparentami „fak lor end put-in” czy jakos tak. To ma ewidentnie na celu powodowanie kolizji i kierowanie wraków do banderowskiego blacharza. Niszczą nasze rodzime firmy i gospodarkę.
śmigło, odstaw dyktę, bo ci szkodzi na łeb.
śmigło, odstaw dyktę, bo ci szkodzi na łeb.
Dżony z Monaru możesz pisać? Czy znowu nie poszedłeś na odwyk. Pewnie nie bo jak zwykle wódka przez ciebie przemawia. Wy Ukraińcy macie to w genach.
Najlepszy ostatni spierdolił se i chuj.
Se sam wyklepie na bazie.
Pewnie fura kradziona ale jak mówi narrator to było los momentos.
Kurwa tobjak u mnie na osiedlu. Jeden banderowiecnotwarl warsztat blacharsko-lakierniczy i inni banderowcy robią takie protesty z transparentami „fak lor end put-in” czy jakos tak. To ma ewidentnie na celu powodowanie kolizji i kierowanie wraków do banderowskiego blacharza. Niszczą nasze rodzime firmy i gospodarkę.
Ale ty masz nasrane w tym ruskim łbie.
Pewnie fura kradziona ale jak mówi narrator to było los momentos.
Albo mu się srać chciało
Ale ty masz nasrane w tym ruskim łbie.
Sam jesteś ruskim łbem komunisto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów