18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szlak na górze Hua Shan
lllll • 2011-05-09, 19:28
Dość ciekawy szlak na jednej z gór (Chiny).

Ciekawe ile się leci.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Åmmol 2011-05-10, 16:53
Już nie wiem czy chciało mi się wcześniej czy teraz złapała mnie potrzeba czy to przez wasze komentarze a może od patrzenia ale chce mi się srać. Mimo to chciałbym tam wejść i tylko wejść, jak stamtąd zejść?
Zgłoś
renamentor 2011-05-10, 17:00
Pozdro dla tych, co to wybudowali
Zgłoś
J................1 2011-05-10, 17:35
1000 % adrenaliny gwarantowane
Zgłoś
a................h 2011-05-10, 18:15
James Bond na takim szlaczku pokonałby wręcz sześciu kolesi, zastrzelił czterech kolejnych na sąsiedniej górze, przeleciał laskę i na koniec zamówił martini.
PS. Wstrząśnięte. Nie mieszane.
PS II Nie pytajce skąd martini w górach. Wszak Dżejms zawsze ma to co chce.
Zgłoś
kizug666 2011-05-12, 22:53
U nas to by te łańcuchy do trzymania się pokradli...
Zgłoś
buginho5 2011-05-16, 7:21
no ja to już mam pełne portki
Zgłoś
Szywski_Snb 2014-11-11, 22:16 144
Takie sobie wchodzenie po trasie turystycznej na jakąś górę w Chinach.
Zgłoś
SzczelamGuwnem 2014-11-11, 22:17 6
Przejebane jak Cię sraka złapie.
Zgłoś
M................s 2014-11-11, 22:18 6
Uwielbiam Góry. Piwko
I pomyśleć że chciało się ludziom robić te wszystkie wyciągi, "schodki" itd. Rewelacja
Zgłoś
Szywski_Snb 2014-11-11, 22:34
@SzczelamGuwnem

Często w Tatrach wysokich w ciekawych miejscach na trudniejszych trasach można spotkać luźne placki zapewne przerażonych turystów Przed każdym wyjściem w góry warto posiedzieć dłużej na kibelku
Zgłoś
Swka 2014-11-11, 22:42 13
Ta... tacy co chodzą uważają się za twardzieli, a pomyślcie że ktoś to musiał zrobić... aż białko w jajkach się ścina.
Zgłoś
Ptoon 2014-11-11, 22:52 5
Ludzie, którzy robili te schodki, łańcuchy itd. pewnie są tak obyci z górami, że to nie było żadnym problemem. Ściana jak ściana, wisiał na niej już ze 100 razy to za 101 może powisieć i podłubać dłutem i młotkiem. Co innego dla ludzi, którzy nie chodzą po górach. Ja bym zostawił brązowy ślad na całej ścianie na tym szlaku.
Zgłoś
Gitarzysta 2014-11-12, 8:46 5
@up raczej czerwony gdzieś na dole

Byłem na sadolu, spierdoliłem i powróciłem - stara miłość nie rdzewieje
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-11-12, 9:09 3
Gitarzysta napisał/a:

@up raczej czerwony gdzieś na dole

A najlepiej to jeden i drugi .
Zgłoś
Bartekosw 2014-11-12, 9:21
Via Ferrata. Najbliżej nas w Dolomitach są takie trasy, nie trzeba wcale pchać się aż do Chin.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów