Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To nie puszka na napiwki, w UK tego typu pojemniki służą do zbierania datków na rozmaite "charity".
Piszecie, że to ścierwa a wospowcy robią tak raz w roku.
Masz racje to nie ścierwa tylko twoja matka z ciotką
Co roku polaczki kradną puszki WOŚP, puszki z kościołów, okradają kontenery z ubraniami, okradają starszych ludzi wymyślnymi metodami. Polaczki są gorsze od ciapaków bo po nich wiadomo czego się spodzeiwać.
Polaczek to twój stary razem z twoim dziadkiem. I za polaczka chuj ci w wywierconą w nodze boschem tępym wiertłem dziurę, bo w mordę i dupę to pewnie uczyłeś wszystkie w Polsce kurwy i pedałów, jak to się robi. Za ten tekst szczam na ciebie i całą twoją rodzinę do 8 pokolenia wstecz. Idź sobie z Tuskiem lewaku jebany rodzyny z dupy lizać.
Co roku polaczki kradną puszki WOŚP, puszki z kościołów, okradają kontenery z ubraniami, okradają starszych ludzi wymyślnymi metodami. Polaczki są gorsze od ciapaków bo po nich wiadomo czego się spodzeiwać.
Polaczek to twój stary razem z twoim dziadkiem. I za polaczka chuj ci w wywierconą w nodze boschem tępym wiertłem dziurę, bo w mordę i dupę to pewnie uczyłeś wszystkie w Polsce kurwy i pedałów, jak to się robi. Za ten tekst szczam na ciebie i całą twoją rodzinę do 8 pokolenia wstecz. Idź sobie z Tuskiem lewaku jebany rodzyny z dupy lizać.
Nie spinaj się tak polaczku-lewaczku, wyborco PiSu, kryptokomunisto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów