18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Szmatogłowy patent
fruityguy • 2013-05-14, 23:36
Na ostatnim wykładzie, na którego temacie zbytnio nie skupiałem uwagi, rzuciła mi się w oczy szmatogłowa studentka w zacnym, czarnym, lekko wyblakłym czadorze. I tak sobie pomyślałem, że jedynym plusem noszenia na sobie tego ku*estwa mogłoby być łatwe schowanie słuchawki bezprzewodowej i "ustawienie się" np. na egzamin. Skoro nie mogą ściągać tego z głowy, a wszelkie próby przewidujące taką możliwość pomocy dydaktycznej, w naszym europejskim, tolerancyjnym kraju, byłyby zapewne odebrane jako dyskryminacja to sesja zalicza się w pierwszym terminie Ciekawe czy arabusy na to wpadły ?
Zgłoś
Kick-Ownik 2013-05-15, 14:10 9
woj4ek napisał/a:

Allah nie pozwala ściągać.

Tak, ale kozy z prącia.
Zgłoś
fruityguy 2013-05-15, 14:19
Cytat:

7 lat już na uczelni i nadal nie skończyłeś? Powiedz jak się zwiesz, żebym czasem do ciebie się leczyć nie poszedł. Przejebane z nieukami.

Jak to wywnioskowałeś inteligencie ? Trudno sobie odjąc od liczby pod awatarem Twoje 7 lat i zorientować się, że w wieku 16 lat nie można rozpocząć studiów ? A leczyć u mnie się nie musisz; pacjentów z próchnicą nigdy nie braknie ;p
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-15, 14:21 8
Jakim rasistą bym nie był, to akurat muszę powiedzieć, że ciapaci lekarze od bardzo dawna byli szkoleni w Polsce. Irańczycy są mistrzami w stomatologii i sporo ich się uczyło w Łodzi. Jeżeli te brudasy się dostały na medyczny, to już świadczy o tym, że mają ambicję i nie są ograniczonymi allahakbarami. I takich asymilowanych, inteligentnych ciapatych mogę tolerować.
Zgłoś
fruityguy 2013-05-15, 14:33 10
XtravaganZa, nie wiem jak było kiedyś, ale o ich poziomie kształcenia i wykształcenia mógłbym trochę podyskutować. W większości, i myślę, że przeważającej są to dzieci obcokrajowców, którzy w swoim czasie również u nas studiowali i to o nich chyba mówisz. Wsród obecnej dziczy znalazłbyś ~15% którzy przyjechali się uczyć z pasji. Reszta zdaje mi się została wypchnięta na siłę przez starych

A tutaj rzeczywistość irańskich specjalistów; w tym przypadku chirurg-protetyk. Proteza z cudzych zębów; HIV i WZWB/C gratis.
Zgłoś
Sebosz 2013-05-15, 14:41
@zeto88 nie rozumiem, to polacy się nie brzydzą, prawda?
Zgłoś
ru_ziolo 2013-05-15, 14:42 1
zeto88 napisał/a:

Nie, nie wpadli na to. Przecież każdy wie, że Muzułmanie to szanowani ludzie którzy brzydzą się rzeczami takimi jak oszustwo, kradzież czy przemoc.

Chyba ci się z żydowskimi kurwami pojebało. Wystarczy zajrzeć na harda jak muzułmanie karzą oszustów/złodziei.
Zgłoś
B................k 2013-05-15, 15:04
Bo tylko w tej polszy polaczki kombinują złodzieje jebane. Trzeba wyjechać z tej gównianej polandi do Anglii.
Zgłoś
Lordzik92 2013-05-15, 15:19
Wiekszosc ludzi z arabii ktorych mialem okazje spotkac, mienilo sie tytulami inzynierow, problem w tym ze wielu z nich mialo problem z najprostszymi dzialaniami matematycznymi... W tamtych rejonach zdobycie papierka to kwestia kilku koz lub innej daniny.
Co do szmatek, tych w ktorych widac tylko oczy, o ile wiem jest zakaz wchodzenia na egzaminy w czyms takim, gdyz nikt nie wie kto tak naprawde kryje sie po drugiej stronie ...
Zgłoś
fruityguy 2013-05-15, 15:25
Lordzik92, może wprowadziłem co niektórych w błąd, ale nie chodziło mi o tradycyjny czador tylko lekką modyfikacje w postaci takiej większej husty na głowę w sensie, że uszy i potylica są załonięte, ale całą twarz widać. Także w Twojej teorii jest teraz nieścisłość
Zgłoś
g................g 2013-05-15, 16:38 1
fruityguy,

W takim razie chodzi Ci o hidżab. Niech tak ściągają, wrócą później do swojego syfu, nic nie będą umieli, śmiertelność wzrośnie, same profity.
Zgłoś
sono 2013-05-15, 17:07 1
@up
"wrócą później do swojego syfu,"

Po co mieliby wracać? Naprawdę ktoś jeszcze wierzy, że oni chcą kiedyś wrócić?

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
Z................y 2013-05-15, 17:35 1
fruityguy napisał/a:

Jak to wywnioskowałeś inteligencie ? Trudno sobie odjąc od liczby pod awatarem Twoje 7 lat i zorientować się, że w wieku 16 lat nie można rozpocząć studiów ? A leczyć u mnie się nie musisz; pacjentów z próchnicą nigdy nie braknie ;p

Zjebko genetyczna, bujać ty my ale nie nas Wcześniej miałeś ustawione 26 lat, więc albo chciałeś się pucować na starszego albo teraz próbujesz wyjść z twarzą
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-05-15, 19:12
Muzułmanie i edukacja... Dobre jajca... huehue

Cześć
Zgłoś
fruityguy 2013-05-15, 19:55
Cytat:

Zjebko genetyczna, bujać ty my ale nie nas Wcześniej miałeś ustawione 26 lat, więc albo chciałeś się pucować na starszego albo teraz próbujesz wyjść z twarzą

Ehh, czujne sadolskie oko. Biję się w pierś i mówię, że odkąd założyłem konto "na szybko" do przeglądania harda, nie zmieniałen danych. Teraz jest dobrze Szerloku . Pozdro.
Zgłoś
Lordzik92 2013-05-16, 0:05
fruityguy napisał/a:

Lordzik92, może wprowadziłem co niektórych w błąd, ale nie chodziło mi o tradycyjny czador tylko lekką modyfikacje w postaci takiej większej husty na głowę w sensie, że uszy i potylica są załonięte, ale całą twarz widać. Także w Twojej teorii jest teraz nieścisłość

A z owinieta glowa to i hindusow normalnie wpuszczaja, ale nieoszukujmy sie, malo kto proboje okielznac tego typu technologie, by przychodzic na egzamin ze sprzetem rodem z Jamesa Bonda...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów