7 lat już na uczelni i nadal nie skończyłeś? Powiedz jak się zwiesz, żebym czasem do ciebie się leczyć nie poszedł. Przejebane z nieukami.
Jak to wywnioskowałeś inteligencie ? Trudno sobie odjąc od liczby pod awatarem Twoje 7 lat i zorientować się, że w wieku 16 lat nie można rozpocząć studiów ? A leczyć u mnie się nie musisz; pacjentów z próchnicą nigdy nie braknie ;p
A tutaj rzeczywistość irańskich specjalistów; w tym przypadku chirurg-protetyk. Proteza z cudzych zębów; HIV i WZWB/C gratis.
Nie, nie wpadli na to. Przecież każdy wie, że Muzułmanie to szanowani ludzie którzy brzydzą się rzeczami takimi jak oszustwo, kradzież czy przemoc.
Chyba ci się z żydowskimi kurwami pojebało. Wystarczy zajrzeć na harda jak muzułmanie karzą oszustów/złodziei.
Co do szmatek, tych w ktorych widac tylko oczy, o ile wiem jest zakaz wchodzenia na egzaminy w czyms takim, gdyz nikt nie wie kto tak naprawde kryje sie po drugiej stronie ...
W takim razie chodzi Ci o hidżab. Niech tak ściągają, wrócą później do swojego syfu, nic nie będą umieli, śmiertelność wzrośnie, same profity.
"wrócą później do swojego syfu,"
Po co mieliby wracać? Naprawdę ktoś jeszcze wierzy, że oni chcą kiedyś wrócić?
Jak to wywnioskowałeś inteligencie ? Trudno sobie odjąc od liczby pod awatarem Twoje 7 lat i zorientować się, że w wieku 16 lat nie można rozpocząć studiów ? A leczyć u mnie się nie musisz; pacjentów z próchnicą nigdy nie braknie ;p
Zjebko genetyczna, bujać ty my ale nie nas Wcześniej miałeś ustawione 26 lat, więc albo chciałeś się pucować na starszego albo teraz próbujesz wyjść z twarzą
Lordzik92, może wprowadziłem co niektórych w błąd, ale nie chodziło mi o tradycyjny czador tylko lekką modyfikacje w postaci takiej większej husty na głowę w sensie, że uszy i potylica są załonięte, ale całą twarz widać. Także w Twojej teorii jest teraz nieścisłość
A z owinieta glowa to i hindusow normalnie wpuszczaja, ale nieoszukujmy sie, malo kto proboje okielznac tego typu technologie, by przychodzic na egzamin ze sprzetem rodem z Jamesa Bonda...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów