Na ostatnim wykładzie, na którego temacie zbytnio nie skupiałem uwagi, rzuciła mi się w oczy szmatogłowa studentka w zacnym, czarnym, lekko wyblakłym czadorze. I tak sobie pomyślałem, że jedynym plusem noszenia na sobie tego ku*estwa mogłoby być łatwe schowanie słuchawki bezprzewodowej i "ustawienie się" np. na egzamin. Skoro nie mogą ściągać tego z głowy, a wszelkie próby przewidujące taką możliwość pomocy dydaktycznej, w naszym europejskim, tolerancyjnym kraju, byłyby zapewne odebrane jako dyskryminacja to sesja zalicza się w pierwszym terminie Ciekawe czy arabusy na to wpadły ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znając ich to pewnie użyli by takiej słuchawki
Cytat:
Znając ich to pewnie użyli by takiej słuchawki
podejrzewam , że nawet z taką nie byłoby większego problemu
Ta.. Jakby jakby ten telefon zadzwonił rozpierdzieliłoby wam uczelnię
Nie, nie wpadli na to. Przecież każdy wie, że Muzułmanie to szanowani ludzie którzy brzydzą się rzeczami takimi jak oszustwo, kradzież czy przemoc.
Ej zaraz zaraz, chodzisz ze szmatogłowymi do szkoły? Nieee no kurwa...
U mnie na medycznym panoszy się tego dziadostwa ze wszystkich stron świata. Od koreańców i bambusów po hindusów na kozojebcach i kebabach, których z tej całej stawki najmniej uważam, kończąc. Jedyny plus, że mam w grupie kumpla z którym mogę wspólnie aktualizować bazę rasistowskich tekstów, poglądów i powytykać ich palcami
I potem takie papudraki się lęgną jak grzyby po kwaśnym deszczu, w takiej Bydgoszczy np siedzi ortodonta szmatogłowy kosmiczna fleja.
U mnie na medycznym panoszy się tego dziadostwa ze wszystkich stron świata. Od koreańców i bambusów po hindusów na kozojebcach i kebabach, których z tej całej stawki najmniej uważam, kończąc. Jedyny plus, że mam w grupie kumpla z którym mogę wspólnie aktualizować bazę rasistowskich tekstów, poglądów i powytykać ich palcami
7 lat już na uczelni i nadal nie skończyłeś? Powiedz jak się zwiesz, żebym czasem do ciebie się leczyć nie poszedł. Przejebane z nieukami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów