Młody się nie oszukuje, że będzie księciem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Jasieq
Film miał premierę w zeszłym roku. Nie rób z siebie debila większego niż jesteś.
Film miał premierę w zeszłym roku. Nie rób z siebie debila większego niż jesteś.
i tak dobrze. Mój brat jak był mały powtarzał, że w przyszłości chce zostać ciężarówką
Filmik wcale nie pokazuje jak wygląda sytuacja. Na lipinach jest o wiele gorzej. Kumpel opowiadał mi sytuacje sprzed paru dni.
Druga w nocy, słychać jakieś krzyki. Podszedł do okna i dwóch kolesi się zaczęło napierdalać, ale do takiego stopnia, że jak jeden upadł to buty na twarz, albo skakanie po głowie. Jakaś laska próbowała ich rozdzielić to dostała łokcia na twarz.
W sumie nic nienormalnego, ale nazajutrz okazało się, że ci kolesie to byli bracia...
Druga w nocy, słychać jakieś krzyki. Podszedł do okna i dwóch kolesi się zaczęło napierdalać, ale do takiego stopnia, że jak jeden upadł to buty na twarz, albo skakanie po głowie. Jakaś laska próbowała ich rozdzielić to dostała łokcia na twarz.
W sumie nic nienormalnego, ale nazajutrz okazało się, że ci kolesie to byli bracia...
mopet napisał/a:
realista, wie że z rudą gębą to może zostać co najwyżej rudym chujem
Lepiej zostać rudym chujem niż być tłustą pizdą
glos tego kolesia smierdzi pedofilem
Rudym zostaje się na całe życie, a gdy jesteś tłustą pizdą, to możesz się wziąć za siebie Pewnie jesteś rudy dlatego, to mówisz. Przegrałeś życie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów