Młody się nie oszukuje, że będzie księciem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jakby co to to jest fragment dupnego filmu o nazwie "Kiedyś będziemy szczęśliwi" - nie polecam chyba, że kogoś kręci patologia
realista, wie że z rudą gębą to może zostać co najwyżej rudym chujem
Vinewood napisał/a:
Jakby co to to jest fragment dupnego filmu o nazwie "Kiedyś będziemy szczęśliwi" - nie polecam chyba, że kogoś kręci patologia
Jak by ci się zapomniało to jesteś na sadisticu. A film nawet dobry bo szczery do bólu że aż przezroczysty. Widocznie za ambitny dla Ciebie. Jak ktoś chce obejrzeć to proszę tu jest całość :
/watch?v=oqTbN5JbJL8
Ale dla rudego to jedyny sposób my móc "jeść" Księżniczki. You know what i mean
Rudy, ale popłynął... rudy będzie rudy, bo jest rudy... Nikim/niczym więcej nie będzie, bo nie może... bo jest kurwa rudy!!
A tu taki chuj. Tylko proch z nich zostanie.
Ostatnie jakie im zostanie, to że mają duszę nieśmiertelną i po śmierci pójdą do nieba.
A tu taki chuj. Tylko proch z nich zostanie.
Jak to nie ziszczą? Dziewczynka z filmiku teraz pewnie ma z 20lat i opierdala kable gdzie się da, ale robi z siebie księżniczkę bo z połykiem nie weźmie...
@up to że obracasz się w świecie kurew nie oznacza że wszystkie panny są takie same. A film bardzo polecam, szczególnie moment z 12:05. Smutne i niestety prawdziwe.
Może i fragment śmieszny, ale polecam obejrzeć całość i wtedy się zgrywać
Dokument naprawdę ciekawy i co bynajmniej ja sobie cenie - prawdziwy Polski.
Tytuł dokumentu to "Kiedyś będziemy szczęśliwi ..."
Dokument naprawdę ciekawy i co bynajmniej ja sobie cenie - prawdziwy Polski.
Tytuł dokumentu to "Kiedyś będziemy szczęśliwi ..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów