Panika i próby szybkiego uwolnienia kierowcy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Panika i próby szybkiego uwolnienia kierowcy.
Kurwa już myślałem że tarczka mu się skończyła i musiał pauzę jebać dlatego nie odjeżdża, Półtorej minuty się zbierał.
kilka sekund wcześniej lub później i nie byłoby tej akcji
to godzinowcy byli . Nie ma pośpiechu bo może by jeszcze bieg pomylił i co drzwi do wymiany
Brakuje muzyczki z Benny Hila.
I niech Kurwa ktoś mi powie że to nie przeznaczenie
Jebac_pedalarzy napisał/a:
I niech Kurwa ktoś mi powie że to nie przeznaczenie
nie, to nie przeznaczenie
Jak małpa z pistoletem
No i fajnie... Chuj że miednica połamana i jej fragmenty dobiły otrzewną przy tym holowaniu po glebie. Za taką pomoc powinno się sadzić na pal, założyć oponę i złożyć ognistą ofiarę kultu spierdolenia. Obym nigdy nie był przytomny w poważnym urazie i musiał próbować wydukać z siebie "zostaw mnie ty kurwo".
Po girach widać, że od razu z niego wyszło życie...
35i napisał/a:
Chyba na występach Korwina.
Skończy się w Państwie socjal, z budżetówki Cię wyjebią i zdechniesz z głodu. Korwin Tobie będzie puszczać BeneHilla, może i już z zaświatów, ale jednak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów