Od ponad 15 lat chińskie szpitale wojskowe skrzętnie ukrywają szokującą tajemnicę. Lekarze w szpitalach prywatnych wiedzą o tym, a nawet biorą w nim udział. Ale nikt nie ma odwagi, żeby go ujawnić…
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Od ponad 15 lat chińskie szpitale wojskowe skrzętnie ukrywają szokującą tajemnicę. Lekarze w szpitalach prywatnych wiedzą o tym, a nawet biorą w nim udział. Ale nikt nie ma odwagi, żeby go ujawnić…
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale o czym? Napisz, bo nie chce mi się oglądać.
@UP. że pozyskują organy od więźniów. Miałem temat o tej samej tematyce, ale bez tak denerwującego gościa przed ekranem.
sadistic.pl/potrzebujesz-przeszczepu-jedz-do-chin-vt400171.htm
sadistic.pl/potrzebujesz-przeszczepu-jedz-do-chin-vt400171.htm
@up ja tam od zawsze uważałem, że właśnie w ten sposób powinny spłacać swoje długi wobec społeczeństwa, tyle się pierdoli o braku rąk do pracy i niżu demograficznym podczas, gdy tysiące osób w sile wieku siedzi all inclusive w więzieniu, zamiast zapierdalać na emerytury
i nie jest to żadna skrzętnie skrywana tajemnica, bo masa ludzi o tym wie.
Ale czy Kim Dzong Un pozwolił ci na puszczenie tego materiału w internecie???Halo...Jakub87 ...jesteś ?
To jest tak zajebiście nudne i huja mnie to boli, że dałem piwo
Za te wszystkie kurwy pieski, kotki.
Za weganizm.
Za całe to spierdolenie umysłowe dotyczące zwierząt, komunistów i innych zjebów.
Macie, znajcie łaskę Pana.
ps. widziałem całe, czekałem na beaf, nie było...
Za te wszystkie kurwy pieski, kotki.
Za weganizm.
Za całe to spierdolenie umysłowe dotyczące zwierząt, komunistów i innych zjebów.
Macie, znajcie łaskę Pana.
ps. widziałem całe, czekałem na beaf, nie było...
Jak ten gościu brwiami zamiata! Czarny pas karate!
orisuniek napisał/a:
Ale czy Kim Dzong Un pozwolił ci na puszczenie tego materiału w internecie???Halo...Jakub87 ...jesteś ?
Głupi czy popierdolony? Tak z ciekawości pytam.
śmierdzi fejkiem z reala. do kibla czeluści niech ktoś to spuści. elo rap
@kokos
Nie tylko od więźniów. Ponoć także od przeciwników politycznych oraz innych "niepotrzebnych". Swoją drogą ciekawy pomysł na utrzymanie szpitali .
Nie tylko od więźniów. Ponoć także od przeciwników politycznych oraz innych "niepotrzebnych". Swoją drogą ciekawy pomysł na utrzymanie szpitali .
orisuniek, @orisuniek . Kim pewnie robi wszystko by usunąć takie info ... kto wie może on sam tak sobie dorabia
kokos_123, @kokos_123 Tu masz te same video co postowałeś ale z polskim tłumaczeniem/ dubbingiem: facebook.com/falundafapl/videos/vb.418508844861486/1119991938046503/?t...
kokos_123, @kokos_123 Tu masz te same video co postowałeś ale z polskim tłumaczeniem/ dubbingiem: facebook.com/falundafapl/videos/vb.418508844861486/1119991938046503/?t...
Myślałem, że chodzi o rzekome podróże w czasie chińskiego wywiadu a tu takie "szokujące" nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów