Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
więc co sprawiło że wrzuciłeś ten filmik, co wg ciebie czyni ten filmik nadającym się na sadola? czy uważasz że twój czyn był słuszny? czy myślisz że wrzucając to tutaj przypadkiem nie bezcześcisz tego miejsca? jak sądzisz jaki będzie oddźwięk na twój filmik? czy łudzisz się że twoje dzieło dostane się na główną? jak sądzisz czy ktoś poza twoimi znajomymi da ci piwo za ten film? czy myślisz że wrzucając tutaj ten filmik sprawiasz że sadol staje się lepszy? czy uważasz że tym filmikiem dajesz dobry przykład dzieciom? czy uważasz że człowiek który się poślizgnął jest zabawny, przecież każdy z nas często się potyka (no może poza tymi na wózkach, oni wpadają w poślizg. no i jeszcze ci w śpiączce, ich to już nic nie rusza)? czy sądzisz że dzięki temu filmowi staniesz się sławny i wzrosną twoje szanse u kobiet?
WTF! Doszukujesz się ideologii w filmiku wrzuconym na sadola? W takim razie co ciebie czyni godnym, wchodzenia na ten szmatławy portal...?
[0% z całości / 1.94 postów dziennie]
Nie dostaniesz piwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów