Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokladnie, pewnie zaczynała od palenia maryski a teraz wali sciechy w nocha, zaraz zacznie sie palenie cracku i dawanie w kanał.
Znowu ty?
Pomiedzy paleniem trafki a dawaniem w kanał jest taka sama zależność jak pomiędzy wypiciem piwa a późniejszym sączeniem denaturatu przez bułeczkę, albo ruchaniem przez starego za młodu a późniejszym zostaniem trolem na sadistic.pl.
Winę ponosi człowiek, a nie dynks i bułeczka, tak samo z tobą: to nie twój stary jest winien gwałcenia cię w niepełnoletni odbyt, tylko to że ci się to podobało.
Co oni tam kurwa proszek do pieczenia przyjmują? Po koksie to by ją wykręciło jak zardzewiałą śrubę...
Nie tak od razu, poza tym istnieje coś takiego jak tolerka, po paroniowym/tygodniowym ciągu, synu
Już nie przesadzaj stary pedale. To, że się nie szanuje to jedno, ale jest zgrabna, ma jędrne cycki i twarzy też brzydkiej nie ma. Myślenie plebsu, szmaci się to brzydka jest. Niestety jest najczęściej odwrotnie.
Współczuję ci że w takim gównie moczysz. Ciebie może ona kręci ale ja preferuję inne figury i inną urodę u kobiet a kurwiszonami gardzę. Rozumiesz kurwa gdzie jest różnica?
A z ryja pierwsza lepsza dziewka z remizy
Znowu ty?
Pomiedzy paleniem trafki a dawaniem w kanał jest taka sama zależność jak pomiędzy wypiciem piwa a późniejszym sączeniem denaturatu przez bułeczkę, albo r*chaniem przez starego za młodu a późniejszym zostaniem trolem na sadistic.pl.
Winę ponosi człowiek, a nie dynks i bułeczka, tak samo z tobą: to nie twój stary jest winien gwałcenia cię w niepełnoletni odbyt, tylko to że ci się to podobało.
Ty marny, smutny człowieku bez poczucia humoru i daru wyczuwania ironii....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów