Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole jak prawica po zasiłki :|
Nie żebyś nie miał racji, ale gównoburza będzie koncertowa
kaczyński rozdaje 500+
akurat nie chodziło mi o Kaczyńskiego i jego "socjalprawicę", tylko o watahy dresików, co wieczorami walczą z wrogiem ojczyzny (jak akurat nie znajdą to zamiennie piorą żonę czy dziecko) i lewakami, a od rana stoją w kolejce do okienka w Opiece Socjalnej...
Pójdźcie kiedyś (ja byłem po becikowe na dziecko z miesiąc temu) - 90% petentów to Sebki i Karyny z Wielkiej Polski Walczącej jakby prosto z marszu przyszli...
@nowynick - Ale największymi zjebami narodowymi w historii byli lewicowcy. Partia narodowao-socjalistyczna niemiec NSDAP
nie no serio?
Nienawidzili obcych i pedałów, takiej opieki medycznej nad chorymi jak naziści ze świecą szukać (odkryli świetne panaceum - eutanazję), pasy Got mit Uns, błogosławieństwo papieża... oni byli takimi socjalistami jak rząd Koreańskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej jest demokratyczny...
ja pierdole jak prawica po zasiłki :|
kaczyński rozdaje 500+
akurat nie chodziło mi o Kaczyńskiego i jego "socjalprawicę", tylko o watahy dresików, co wieczorami walczą z wrogiem ojczyzny (jak akurat nie znajdą to zamiennie piorą żonę czy dziecko) i lewakami, a od rana stoją w kolejce do okienka w Opiece Socjalnej...
Pójdźcie kiedyś (ja byłem po becikowe na dziecko z miesiąc temu) - 90% petentów to Sebki i Karyny z Wielkiej Polski Walczącej jakby prosto z marszu przyszli...
@nowynick - Ale największymi zjebami narodowymi w historii byli lewicowcy. Partia narodowao-socjalistyczna niemiec NSDAP
nie no serio?
Nienawidzili obcych i pedałów, takiej opieki medycznej nad chorymi jak naziści ze świecą szukać (odkryli świetne panaceum - eutanazję), pasy Got mit Uns, błogosławieństwo papieża... oni byli takimi socjalistami jak rząd Koreańskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej jest demokratyczny...
Kurwa, film o szopach wpierdalających czipsy, a w komentarzach gówno burza polityczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów